Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

ESTIMEM LA NATURA I PROTEGIM LA VIDA

101pa-10

Castors i Llúdrigues

Viatjant amb la màquina del temps, els més petits del cau (els Wami i els Churún Merú) aniran de campaments a Sant Aniol de Finestres (La Garrotxa), del 29 juliol al 4 d’agost. Allà els esperaran moltes noves experiències, i és que per alguns seran els seus primers campaments tan llargs!

castors

Llops i Daines 

Dins de la branca de Llops, els Llops i Daines Seonee han marxat avui, dissabte 27 de juliol, direcció a Cerbi (Pallars Sobirà) on s’estaran fins al 4 d’agost. Alta muntanya, llacs i moltes activitats els esperen als llobatons.

seonee

Els Llops i daines Wahya marxaran del 31 de juliol al 8 d’agost a Gòsol (Berguedà). Els Wahya realitzaran una ruta pel voltant del Pedraforca i acabaran de gravar la pel·lícula que han estat realitzant durant tot el curs.

wahya

Ràngers i Noies guia

Pel que fa als Ràngers i Noies guia, els Besiberris aniran a Tamarit. Deixaran la muntanya (que ja van visitar per setmana santa) i realitzaran una ruta per la platja. Sortiran el 31 de juliol des de Vilanova i la Geltrú, fent ruta fins a Tamarit. Un cop allà realitzaran uns campaments estàtics a un terreny a peu de platja, fins al 9 d’agost.

besiberris

Els Ràngers i Noies guia Encantats van encetar els campaments i van marxar del 25 de juny al 4 de juliol al Delta de l’Ebre. Els nois i noies van tenir uns campaments molt divertits i emocionants, també van realitzar una ruta pels pobles del voltant del Delta.

encantats

Pioners i Caravel·les 

A la branca de Pioners i Caravel·les els nois i noies preparen projectes més grans. És el cas dels Maracaibo, que han estat treballant de valent durant el curs per poder anar de campaments a Portugal de l’1 al 12 d’agost. Els nois i noies realitzaran uns campaments per terres portugueses i faran intercanvi amb els scouts de la zona.

maracaibo

Els Tanganyika, també han treballat fort, i aniran de campaments a Mallorca del 28 de juliol a l’11 d’agost. El grup realitzarà una ruta de Palma de Mallorca a Alcúdia, tot realitzant un campament d’intercanvi amb un Cau de Sa Pobla.

tanganyika

Trucs 

Els nois i noies de 18 i 19 anys són els que marxaran més tard. Passada la Festa Major, i amb moltes ganes, aniran de campaments al Marroc. Un projecte ambiciós, que els portarà a conèixer una nova realitat i a realitzar activitats amb els infants de la zona.

trucs

Riu, fogonets, rutes, excursions, activitats, promeses, tallers, jocs sota les estrelles, vetllades, somriures, experiències...uns Campaments ’13. Ens veiem al setembre!

Podeu consultar més informació i fotografies a la nostra pàgina web: www.cauigualada.cat