Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Qui som els Castors i les Llúdrigues?

Els castors i les llúdrigues som els més petits de l'Agrupament. Tenim de 6 a 8 anys, la branca es correspon als cursos de primer i segon de primària.

Ens identifiquem amb la camisa taronja. El petit grup rep el nom d'ESCAMOT i el projecte dut a terme per aquesta branca es diu PRESA.

 

El nostre lema és RIU AMUNT!

 

Als Castors i les llúdrigues ens agrada molt jugar. Per mitjà d’aquests jocs podem desenvolupar un munt de capacitats: explorar els sentits (observar, olorar, escoltar,...); potenciar les capacitats físiques (agilitat, reflexes,...); conèixer les pròpies capacitats (enfilant-se, saltant, grimpant, corrent,...); potenciar algunes habilitats psicomotrius (coordinació, saltar a corda, orientació esquerra-dreta,...).

Ens agrada anar a la recerca de tresors, explorar els voltants dels llocs on anem, anar a la captura d’animals imaginaris, rebre missatges misteriosos, endinsar-se dins del bosc (sempre acompanyats d’un cap), explorar corrent amunt una riera...

Ens encanta fer servir la imaginació. Aprenem a estimar els animals i a no fer-los mal.

Ens agrada molt anar d'excursió, disfrutem amb totes les activitats i ens agraden les històries que ens preparen els nostres caps.

 

castors a passos