Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Què és el Cauet?

El Cauet és la revista de l'Agrupament que s’erigeix com a instrument per donar constància de la tasca que es duu a terme al Cau d'Igualada, i com a punt de trobada entre els escoltes d’ahir i d’avui, a més d’esdevenir un espai de divulgació de l’escoltisme.

Des dels inicis d'aquesta revista fins l'actualitat el Cauet ha viscut alguns canvis de format o de disseny, així com d'equip de redactors, però sempre ha mantingut algunes característiques principals. Per exemple, els autors de les cròniques dels campaments no són altres que els propis infants escoltes.

Com veureu, a la revista s'hi pot trobar des d'entrevistes interessantíssimes a antics escoltes fins a fotografies inèdites i actuals, passant per les cròniques de campaments, resums de sortides d'agrupament, jocs, bromes, i un llarg etcètera.

N'acostumen a sortir 2 cada any. El primer, que s'entrega a la sortida de Passos, ens explica els campaments d'estiu de cada unitat. El segon, que el rebem per la sortida de Sant Jordi, recull tots els campaments de Setmana Santa i algunes experiències que els nostres escoltes i guies han viscut en el llarg del curs.

Entre tots fem el cauet i esperem que el gaudiu tant com ho fem nosaltres! Sempre a punt!