Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Celebració de Nadal de l'Agrupament

108pa-Missa_del_gall

Més de 200 persones van acompanyar una celebració emotiva de la Missa del Gall.

El passat 24 de desembre, vigília del Nadal, El passat 24 de desembre els escoltes i les guies (d’ara i d’abans!) de l’Agrupament Jaume Caresmar i MªAntònia Salvà van participar en la tradicional Missa del Gall a La Tossa de Montbui, acompanyats de les seves famílies i amics. L’Agrupament escolta Jaume Caresmar va fer 61 anys de la seva creació com a entitat a la ciutat d’Igualada, deixant enrere els actes de celebració del 60è aniversari del curs anterior. 

missa

Al voltant de dos quarts de 10 del vespre anaren arribant les primeres famílies a l’Església, on ja s’estaven fent els últims preparatius. A les 10h de la nit, tota la celebració ja estava a punt i a davant de tot lluïen les camises de colors dels escoltes i guies. Mossèn Josep Maria Pujol va conduir amb molt entusiasme i alegria tota la missa, i va fer participar a tothom. El moment més especial va ser quan va arribar La Llum de la Pau (dels escoltes i guies) mentre es llegia la primera lectura; i la lectura dels desitjos per aquest Nadal dels infants i joves, així com també el text de record per aquells que ens han deixat.

missa 2

Després de la celebració, el vent ens va impedir realitzar les activitats preparades, però sí que vam poder gaudir d’una bona estona famílies d’escoltes actuals i d’abans, mentre menjàvem la coca i els torrons. I després d’aquesta trobada, tots anaren tornant a casa, amb un somriure de felicitat i pensant que ara sí, el Nadal havia començat.

Agraïm sincerament, la col·laboració del Patronat de la Tossa de Montbui; a Mn. Josep Maria Pujol per acompanyar-nos en un dia tan especial, a tots els escoltes i guies col·laboradors/es, al Forn Alemany per la seva participació,  als membres i famílies actuals de l’agrupament, i a tothom que ens va acompanyar. Sempre a punt i Bon any nou 2014!!