Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Trobada de la Cançó 2011

11pa-1297696745Sota_una_col

Cada 3 anys, la Demarcació de Manresa de la qual forma part el nostre agrupament organitza una gran trobada de totes les unitats. Té una durada d’un cap de setmana, en el qual es fan activitats i es té l’oportunitat de conèixer altra gent, passar-s’ho bé i enriquir-se. El punt àlgid és diumenge al matí, just abans del gran dinar de germanor, quan els diferents agrupaments canten una cançó que han preparat davant de tots els altres. D’aquí el nom!

 

Aquest any 2011 toca fer una trobada d’aquestes característiques!! Enguany, els agrupaments que acullen la trobada són els els agrupaments de Berga (AEiG Sta. Maria de Queralt/Geralda Portella) i Gironella (AEiG Sebastià Montraveta). Aprofitant l’entorn natural que caracteritza la comarca s’intentarà que sigui una trobada ‘feréstega’ i que els agrupaments gaudeixin d’aquest espai privilegiat.

 

A primera hora del matí diversos autocars passaran a buscar la gent de cada agrupament i de mica en mica tots ens anirem agrupant als voltants de les terres berguedanes. Cada branca estarà repartida en diferents zones i es reunirà amb la gent dels altres agrupaments i es faran activitats de tota mena. Un cop dinats, seguirem coneixent gent i fent jocs. Ja entrada la nit, es farà l’activitat de nit... i l’endemà, ens reunirem totes les branques per tal de fer la cerimònia final.

 

Els pioners i caravel·les (Maracaibo i Tanganyika) del nostre agrupament ja estan preparant una cançó junt amb els pioners i caravel·les de Monistrol de Montserrat. Enguany doncs, els infants i joves l’AEiG La Bestorre de Monistrol de Montserrat i el nostre agrupament farem un duet per cantar la cançó. És per això, que durant un dissabte (i algun més), ens han visitat els de Monistrol per poder fer activitats conjuntes i que es coneguin entre ells.

 

Dissabte, 26 de març de 2011, cada unitat estarà acampada en una zona diferent del Berguedà central (Avià, Berga, Gironella i Olvan) i hi realitzaran diferents activitats. I diumenge, 27 de març de 2011, ens retrobarem tots a un indret pròxim a la masia de Ferreres per celebrar l’acte culminant de la trobada, la Mostra de la Cançó.

 

Rebreu la informació dels horaris i el preu per correu electrònic. Si no ho heu rebut, poseu-vos en contacte amb els caps!!

Sota el lema...‘Hi havia una vegada, una gran trobada...’ La trobada va reunir més de 900 escoltes de la Demarcació, que es van allotjar entre Igualada i Vallbona d’Anoia.  La cantada es va fer a l’estació Vella.