Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Diada del Pensament escolta i Guia 2014

113pa-diada_pensament

Cada 22 de febrer, els 40 milions d'infants i joves escoltes i guies d’arreu del món celebrem la Diada del Pensament. Aquesta diada és una oportunitat per fer-nos conscients del poder transformador que tenim a nivell local i global si focalitzem les energies de tot el moviment en transformar el món en un lloc més just.

La Diada del Pensament Escolta i Guia d'enguany està centrada en el dret a l'educació, universal i de qualitat, per a tots els infants i joves del món.

Per què aquest tema?

Des de l'any 2008, el moviment escolta i guia aprofita la Diada del Pensament per treballar en favor dels  Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (ODM) de l'ONU. Els ODM són 8 objectius factibles i acordats per tots els estats membres de les Nacions Unides que haurien de permetre erradicar les desigualtats més extremes i flagrants del planeta. En un inici, estaven plantejats per ser assolits l'any 2015.

I al nostre agrupament, què podem fer?

Des de la Federació catalana d'escoltisme i guiatge, proposen als agrupaments escoltes i guies de Catalunya formar part de la Diada del Pensament a través d'una sèrie d'activitats i accions!

cartell diada