Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Ens ha deixat en Jan Baliu

115pa-IMG_5003

En Jan Baliu i Bausili va ser membre de l’Agrupament Escolta Jaume Caresmar, entrà a formar part del CAU poc anys després de la seva creació, amb nou anys a l’estol de llobatons. Va passar per totes les etapes i després de Trucs continuà vinculat a l’agrupament en les diverses activitats i com a intendent, a part de ser un gran amant de l’excursionisme.

En Jan va participar activament en la preparació i la celebració del 50è i 60è aniversari de l’agrupament, sempre a punt per ajudar. Durant el muntatge del Foc de Camp, l’exposició dels 60 anys, les reunions, el sopar d’antics escoltes; el recordem a ell i els amics de la seva generació: amb l’energia, el compromís i l’entusiasme amb què, tot i el pas dels anys, continuaven  treballant per fer la feina ben feta i pel Cau.

En nom de l’agrupament escolta i guia Jaume Caresmar/MªAntònia Salvà volem agrair-li la seva aportació a l’escoltisme i guiatge igualadí. Un projecte que avui continua fort i alegre. És per tu, per a la Teresa, el Joan i la teva família, per tots els que ja no hi són, pels d'ara i pels que vindran que seguirem  intentant deixar el món una mica millor de com l’hem trobat.

Sempre a punt, Jan!

FOC DE CAMP