Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Arriba la 13a Trobada de la Cançó!!

118pa-1395880150Mostra_can____

Ja es aquí la 13a Trobada de la Cançó Escolta, sota el lema 'Sempre cantant, sempre endavant!, organitzada per la Demarcació de la Catalunya central. L’esdeveniment tindrà lloc el cap de setmana del 29 i 30 de març del 2014, a Súria, sota l'eix d'animació de 'La Cigala i la Formiga'.

Aquesta és una trobada que celebrem cada tres anys, i que amb el temps ha esdevingut una trobada molt singular per a tots els agrupaments de la demarcació. És el moment en què ens trobem tots els infants i joves dels 20 agrupaments de les comarques de l’Anoia, Bages, Berguedà i Solsonès.

El motiu de la trobada és promoure la cançó com a eina pedagògica de l’escoltisme, i al mateix temps, permetre l’intercanvi entre infants i joves dels diferents pobles i ciutats de la demarcació, fomentar la cohesió, i posar de manifest el sentiment de pertinença al moviment escolta.

El dissabte 29 al matí, diversos autocars passaran a buscar la gent de cada agrupament i de mica en mica tots ens anirem agrupant als voltants de les terres del Bages. Un cop a Súria, els infants es distribuiran segons les respectives branques, i seguiran el programa d’activitats organitzades conjuntament amb les mateixes branques dels altres agrupaments participants. En funció de les edats, es farà nit en equipaments municipals o en terrenys d’acampada facilitats per l’Ajuntament o veïns del poble. I l’endemà, ens reunirem totes les branques per celebrar l’acte culminant de la trobada, la Mostra de la Cançó. S'espera una gran trobada amb més de 1700 infants i joves!!!!!!

Enguany cantarem la cançó amb els agrupaments de Calaf i de Vallbona d’Anoia, que assajarem unes setmanes abans de la trobada. 

Si mirem una mica endarrere...podem veure-hi la Naturba a Manresa l’any 1999, la trobada de SolSONA l’any 2002, Hi havia una VegAdA, una gran trobada a Igualada l’any 2005, el REssona a Monistrol de Montserrat l’any 2008, SotA una CoL a Berga l’any 2011 i

cançó a Bergaara, som-hi cap a Súria!