Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

La Trobada de la cançó a Súria, un èxit espectacular

119pa-Trobada

Els escoltes i guies de l'AEiG Jaume Caresmar/ M. Antònia Salvà hem celebrat, conjuntament amb els altres agrupaments de la Demarcació de la Catalunya Central, el cap de setmana 29-30 de març la tretzena Trobada de la Cançó a Súria.

 

Aquest cap de setmana els infants i joves de l'agrupament hem viscut un esdeveniment històric, inoblidable i ple de vitalitat, ha estat una trobada plena d'activitats i moments intensos i, sobretot, ens ho hem passat molt bé, ens hem sentit feliços i orgullosos de formar part del moviment escolta i guia.

 

Durant el dissabte, les diferents branques vam realitzar diferents activitats segons els grups d’edat, des d’una recollida extraordinària d’aliments per Càritas (ràngers i noies guia), fins a curses amb barques creuant el riu Cardener (Trucs). Cada branca va acampar en un espai diferent i no es van retrobar fins a l'endemà.
trucs barques

Diumenge al matí el poble de Súria va despertar-se al so del trabuc i a ritme de cercavila. L’acte, que s’havia de celebrar a la Plaça de Sant Joan, es va traslladar a la pista de l’escorxador a causa de la pluja persistent que va caure durant tot el matí. Malgrat això, la bona organització i la logística de la trobada va permetre celebrar sense cap problema la mostra de cançons preparades pels agrupaments del Bages, l’Anoia, el Solsonès i el Berguedà.
cantada igualada
Més de 1.500 escoltes i guies van gaudir de l’espectacle, als que se li han de sumar les famílies i coneguts que van assistir com a públic a l’esdeveniment multitudinari. L’acte va estar amenitzat per un grup d’animació que va divertir el públic i també va comptar amb les paraules de l’alcalde de Súria, Josep Maria Canudas, i la presència dels comissaris generals de Minyons Escoltes i Guies, representants de l’escoltismede tot el territori català.

mostra cançó

La pluja del diumenge no va espantar als 1500 escoltes i guies de Súria (sense comptar famílies i col·laboradors) i no va impedir celebrar una gran Mostra de la Cançó, amb molta qualitat i un alt nivell; com ja vau poder comprovar les famílies que ens vau acompanyar durant la cantada. Van haver-hi moments molt emocionants, creiem que la trobada ha estat una injecció de motivació i empenta per seguir endavant amb la nostra tasca a l'agrupament.
Volem repetir les paraules del comissari de Demarcació de la Catalunya central; gràcies famílies per confiar l'educació dels vostres fills i filles amb nosaltres per "poder seguir deixant el món millor de com l'hem trobat". Gràcies per tot, tant com puc i sempre a punt!!!!!
Us deixem amb les publicacions sobre la Trobada de la Cançó; ens podeu seguir també a través de la web (on penjarem fotografies) i la nostra pàgina del facebook (clicant m'agrada a: https://www.facebook.com/cauigualada):
Vídeo presentació: 
Vídeo cantada Igualada-Calaf-Vallbona: 
Recull de premsa:
http://www.escoltesiguies.cat/premsa/recull-de-premsa

gent