Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Campaments de setmana santa, aquí i allà

120pa-IMG_1179

A partir dissabte 12 d’abril, les diferents unitats del CAU marxaran campaments, a diferents indrets de Catalunya. Aquesta activitat forma part del projecte educatiu del curs escolta i és el moment on els nens i nenes conviuen uns dies treballant en equip, fent ruta i activitats en plena natura, jocs, tallers i reflexions. Per alguns/es serà la primera vegada que marxen de campaments amb el CAU!

Aquests seran els campaments que realitzaran les diferents unitats:

Castors i llúdrigues Wami i Churún Merú, del 12 al 15 d’abril a Navàs. Per alguns serà la primera vegada que passen més de dues nits fora de casa. Els més petits de l’agrupament van passaran uns dies allotjats al CAU de Navàs.

castors

Llops i daines Wahya, del 15 al 18 d’abril a Solsona. Els Wahya han optat per uns campaments estàtics a la bonica capital del Solsonès!!

Llops i daines Seonee, del 12 al 15 d’abril de ruta d’Argençola, parant per Clariana i acabant a Sant Genís.  La missió: conquerir la Terra per aconseguir un món millor.

llops

Ràngers i Noies Guia Besiberris, del 13 al 16 de març. Els ràngers i noies guia estan ben forts per caminar i faran una ruta des de Can Massana, passant per Montserrat, Irehome i acabant a Manresa.

Ràngers i Noies Guia Encantats, del 12 al 15 d’abril. A partir de les idees i motivacions dels nois i noies, realitzaran una ruta pel Montseny.  El primer dia estaran al poble de Tona (Osona) i l’endemà començaran la ruta fins al Matagalls, acabant al poble de Viladrau.

ràngers

Pioners i caravel·les Tanganyika, del 12 al 16 d’abril. Els Tanganyika marxaran de Transhumància cap a les terres del Bages, faran estada a Mas Portell (Manresa) i realitzaran un raid amb burros per la zona.

Pioners i caravel·les Maracaibo, del 12 al 16 d’abril. Els Maracaibo faran ruta per La Segarra, de Cervera a Guissona, fent un raid de supervivència.

pioners

Trucs Karakorum, del 12 al 15 d’abril aniran de campaments a La Garrotxa. Faran una ruta d’Olot a Besalú, tot cantant la cançó ‘El monstre de Banyoles’.

Trucs Lilium, del 15 al 19 d’abril aniran de campaments amb bicicleta fins Santa Coloma de Queralt. Allà realitzaran una activitat de servei pel poble.

Trucs de segon any, del 12 al 16 d’abril aniran a un dels indrets més bonics de Catalunya. Port de la Selva i voltants, serà la destinació dels nois i noies més grans de l’agrupament.

NO HI PODEU FALTAR! BONA RUTA I SEMPRE A PUNT!

trucs