Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Sortida de Sant Jordi 2014

122pa-IMG_1174

Benvolgudes famílies, amics i amigues, antics escoltes!           

Tenim un greu problema!! El cavaller Sant Jordi, patró dels escoltes i les guies, està tenint problemes per realitzar les seves tasques habituals. El cavall de Sant Jordi s’ha lesionat i el príncep Sant Jordi no pot anar a salvar la princesa. Què passarà doncs? Com es salvarà la princesa? Haurem de traslladar-nos a diferents etapes de la historia per esbrinar com podem ajudar al cavaller Sant Jordi. Ens voleu ajudar?

Sant Jordi coneix la nostra bona eficàcia i valentia com a escoltes i guies. I és per això que han demanat ajuda a l’Agrupament escolta i guia Jaume Caresmar / M. Antònia Salvà, perquè l’ajudem. Aquest servei tan especial es realitzarà amb una gran trobada de totes les unitats, caps, famílies i amics de l’agrupament.

La trobada serà el 10 i 11 de maig. Anirem a

Cal Morro Tallat (a Sant Genís)

Sota aquest eix d’animació s’hi amaga la Sortida de Sant Jordi. Cadascú de vosaltres és imprescindible, per això no podeu faltar a aquesta excursió tan important que se celebra any rere any des de l’any 1966. El patró de l’escoltisme mundial és Sant Jordi. Va ser Baden-Powell, el fundador de l’escoltisme mundial, el qui va triar a Sant Jordi com a patró, perquè deia que un bon Scout havia de tenir les mateixes qualitats que un cavaller medieval: l’honor, la valentia, la lleialtat, el coratge físic i moral, la solidaritat, la fortalesa i la disposició per ajudar als altres.

DISSABTE 10

Les diferents branques sortiran caminant dels llocs i hores següents:

  • Ø Castors i llúdrigues, Wami i Churún-Merú: des de la plaça de la Font de Jorba. A les 16:00 h.
  • Ø Llops i daines, Wahya i Seonee: des del camp de futbol de l’Espelt (entrada poble). A les 16:30 h.
  • Ø Ràngers i Noies Guia, Besiberris i Encantats: des del CAU. A les 16:00 hores.
  • Ø Pioners i Caravel·les, Tanganyika i Maracaibo: des de l’Ajuntament d’Òdena. A les 16:00 h.
  • Ø Trucs: estaran fent el servei d’intercanvi d’aliments a Cal Font (vindran a la tarda-vespre al terreny).

 rotllana

DIUMENGE 11. Quines activitats hi haurà? 

- A les 9.30 hores del matí, els pares i mares, avis i àvies, oncles i ties, amics i amigues, podeu participar en una excursió organitzada per l’Associació de Pares i Mares - Antics escoltes organitzada pels voltants de Sant Genís. Ja en rebreu informació detallada ben aviat.

- El tradicional Concurs de Tendes Ben Plantades (organitzat per l’Associació de Pares i Mares - Antics escoltes). Cada unitat decora les seves tendes com vol. Un jurat format per pares i mares revisen les tendes. Valoren i intercanvien puntuacions. Els resultats però, els coneixem després de dinar. Les més originals, boniques, treballades... reben un bonic premi.

- A les 11 hores tindran lloc diverses activitats caueres per a totes les edats. Esteu convidats a venir a participar-hi!! Els que aneu a la caminada, us podreu afegir més tard a l’activitat.

- Els que vingueu directament al dinar, us esperem a partir de les 13:30h al terreny de Cal Morro Tallat per ajudar a muntar taules i cadires!! Tots els pares i mares, antics escoltes i guies, avis i àvies, oncles i ties, amics i amigues hi esteu convidats. PORTEU protecció solar!

- X Concurs d’aperitius. 10 anys fent aperitius...

- DINAR DE GERMANOR. Seguint amb l’activitat de Servei de l’agrupament, d’Intercanvi d’aliments, en col·laboració amb el Banc de Queviures d’Igualada, enguany ens faran una gran MACARRONADA!!

El menú, per un preu de 3 euros per adult i 2 euros per infant (0 a 19 anys)*, inclou: macarrons (amb tomàquet i carn picada**), beguda (aigua i vi) i postres (fruita), taules i cadires. Els cafès aniran a part (1 euro).  Així doncs, només cal que les famílies poseu l’aperitiu, complement del dinar si en voleu (amanides o altres) i plats/coberts/gots!

*El menú té un preu de 3 euros per adult i 2 euros per infant (0 a 19 anys), més un (o més) producte necessari del que es pot portar pel Banc de Queviures (llet, oli, sal, sucre, conserves, sabó (de cos, de roba i de plats), bolquers, papilles de peix i fruita, llet infantil 1, sucs de fruites, tomàquet triturat i fregit, tovalloletes i crema hidratant. No es pot portar: macarrons ni arròs.

** Podem fer macarrons amb verdures per vegetarians/es, si ho demaneu amb temps.

Cal que confirmeu l’assistència al dinar al nostre correu electrònic (agrupament@cauigualada.org) o trucant a algun membre de l’equip d’agrupament. Abans del 4 de maig.

 dinar

- Després del dinar tindrem una sobretaula animada amb la representació del conte de Sant Jordi d’enguany, protagonitzat per totes les unitats...I després, podem seguir amb danses i el que proposeu!!

- Després de la sobretaula, entre tots ho recollirem tot i donarem la festa per acabada.

danses

Si dels 240 nens, nenes i caps del Cau, vinguessin tots els pares i mares, us imagineu quin goig i quina pinya que faríem? US HI ESPEREM A TOTS I TOTES!!!