Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Sortida de Sant Jordi 2014

123pa-SANT_JORDI

El cap de setmana 10-11 de maig va tenir lloc la Sortida de Sant Jordi 2014, una de les excursions de l'agrupament més especials. Enguany es va dur a terme a Sant Genís, al terreny de Cal Morro Tallat.

Dissabte les caminades es van dur a terme amb normalitat, una vegada al terreny es van plantar les tendes i es van fer activitats d'intercanvi d'unitats fins a l'hora de sopar. A la nit, el moment més esperat: tot l'agrupament ens vam traslladar a diferents èpoques de la història i cada unitat escenificava com en Sant Jordi salvava a la princesa amb el cavall lesionat. Representacions amb gran nivell, amenitzades pels Trucs de 2n any que ens van fer aixecar a aplaudir d'emoció!!

TENDES

Diumenge a les 10h es va desenvolupar la Caminada de mares i pares mentre els escoltes i les guies començaven una gimcana-taller, que tractava diferents temàtiques i jocs. 

GINCAMA

Cap a quarts de dues començaren a arribar les famílies, i el terreny de Cal Morro Tallat es va omplir de taules i cadires, mares, pares, amigues i amics, avis i àvies...El dinar va ser tot un èxit i unes 350 persones vam menjar uns macarrons boníssims. A canvi, cada família va aportar nous aliments i productes necessaris pel Banc d'Aliments. En total es van recollir 100 kg d'aliments i productes necessaris!!

DINAR

En el marc del 10è Concurs d'aperitius, les famílies més atrevides van presentar uns aperitius excel·lents, enguany amb molt nivell!! L'arbre dels somnis, l'aperitiu de la Trobada de la cancó, el pastís de formatge (i piruletes de formatge rallat), els xupitos de pa amb tomàquet, el 'Dragon Cau', els canapès del CAU, la Moreneta, la truita cauera de tres pisos...Els i les caps vam tenir molta feina a valorar...hauríem volgut premiar a tothom però no va poder ser...

APERITIU

Després de dinar, vam repetir les representacions del conte de Sant Jordi d'enguany (que s'havien fet la nit anterior) mentre es feia el cafè, i ens ho vam passar molt bé!! Per acabar, repartiment de premis del Concurs de Tendes i del Concurs d'aperitius, danses, l'hora dels adéus, agraïments...

ROTLLANA

RESULTATS DELS PREMIS DEL DIUMENGE:

El Concurs de tendes Ben Plantades va tenir els següents guanyadors:

1r premi- Llops i daines Wahya i Seonee

2n premi- Castors i llúdrigues Wami i Churún-Merú

3r premi- Pioners i caravel·les Tanganyika

Accèsit especial: Pioners i caravel·les Maracaibo

 

Els Premis del Concurs d’Aperitius van ser per: 

1r premi- Família Marcé-Mateu i Bòria-Aguilera.

2n premi- Família Castells-Escudero i Valls-Gea.

3r premi- Família Solà-Solernou

4t premi- Família Llansana-Gandia, Valls-Salom, Amich-Ibañez i Parras-Solano.

5é premi- Lena Riba Garcia

 

Mencions especials/ accèssits premiats: 

- Per la constància, disseny, originalitat i experiència: Família Solà Amich. 

- Per la constància, disseny i catalanitat: Família Ger Roca- Vich Gleyal- Elias Llorach.

- Per l'originalitat, dedicació i la qualitat: Família Puig-Duran.

 

ENHORABONA!!