Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Marxem de Campaments d'Estiu!!

126pa-ruta_estiu

Castors i Llúdrigues

Seguint amb la missió de trobar els contes perduts, els més petits del cau (els Wami i els Churún Merú) aniran de campaments a Gòsol (Berguedà), del 28 juliol al 3 d’agost. Allà els esperaran moltes noves experiències, i és que per alguns seran els seus primers campaments tan llargs!

castors


Llops i Daines 

Dins de la branca de Llops, els Llops i Daines Seonee van marxar el dissabte 26 de juliol, direcció a Llagostera (Gironès) on s’estaran fins al 3 d’agost. Moltes aventures i una ruta per la costa Brava acompanyaran als infants durant aquests dies de campaments.

terreny

Els Llops i daines Wahya han estat seleccionats per dur a terme una gran missió, per això han marxat cap a Estaron (Pallars Sobirà) del 27 de juliol al 5 d’agost. Els Wahya realitzaran una ruta pel voltant del d’Esterri d’Àneu i descobriran nous indrets.

caps presentant


Ràngers i Noies guia

Pel que fa als Ràngers i Noies guia, els Besiberris, són molt atrevits i han marxat amb l’objectiu de fer el cim del Puigmal. Després de fer una ruta per la Vall de Núria, acabaran els seus campaments a Ribes de Freser.

cabanes encantats

Els Ràngers i Noies guia Encantats han anat també cap al Pallars Sobirà, a Unarre. Ja han començat a construir unes cabanes ben autèntiques i faran una ruta d’alta muntanya cap a l’Estany de la Gola.

ruta


Pioners i Caravel·les 

A la branca de Pioners i Caravel·les els nois i noies preparen projectes més grans. És el cas dels Tanganyika, que han estat treballant de valent durant el curs per poder anar de campaments a Suècia del 29 de juliol al 12 d’agost. Els nois i noies realitzaran uns campaments per terres sueques i participaran en una Trobada d’Escoltes d’arreu d’Europa (anomenada Jamboree).

Els Maracaibo, també han treballat fort, i aniran de campaments a Menorca del 26 de juliol al 9 d’agost. El grup realitzarà una ruta per l’Illa de Menorca, tot descobrint els racons màgics i amagats de l’illa menorquina.

maracaibo al port


Trucs 

Els nois i noies de 18 i 19 anys han realitzat campaments en diferents destinacions. Els Trucs Lilium van encetar els campaments del CAU, marxant del 30 de juny al 12 de juliol a Polònia, tot realitzant una gran aventura: fent una ruta amb kaiac. Els Trucs Caracorum marxaran més tard, del 10 al 20 d’agost, direcció a la Costa Brava. I els Trucs de 2n any han participat en un projecte internacional a Bòsnia, del 13 al 26 de juliol, on han realitzat un intercanvi entre 30 trucaires catalans i 30 trucaires bosnians. 

trucs a l'aeroport

trucs amb kaiac

Riu, fogonets, rutes, excursions, activitats, promeses, tallers, jocs sota les estrelles, vetllades, somriures, experiències...uns Campaments ’14. Ens veiem al setembre!