Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Assemblea ordinària de la Demarcació 2014

129pa-implica__t

Aquest cap de setmana 19 i 20 d’octubre, ha tingut lloc a Gironella (Bages) l’Assemblea de la Demarcació de la Catalunya central. Durant aquest cap de setmana s’ha realitzat l'Assembla general ordinària de la Demarcació, la primera trobada de FOCA (formació de caps), una mostra de les tradicions dels pobles de cada CAU, unes jornades esportives i molt més. L’assemblea ha reunit més de 130 caps provinents dels diferents caus de la Demarcació de la Catalunya central.

assemblea

Aquest any, l’Assemblea era més especial que mai per Igualada. La Laura Vallès, actual cap d’agrupament, es presentava al càrrec d’administradora de la Demarcació de la Catalunya central (dins de la TAPER). A l’assemblea es van tractar diferents temes: memòria dels agrupaments, presentació candidatures per noves incorporacions a la taula permanent de Demarcació (TAPER), presentació estat de comptes del curs anterior i del pressupost del nou curs, votació del projecte de demarcació del curs 2014-15, presentació dels nous equips de la demarcació, etc.

candidatura Laura

La Laura Vallès va sortir escollida com a d’administradora de la Demarcació de la Catalunya central, com també el Sergi Olona com a secretari i el Carles Moyano com a responsable pedagògic. A la TAPER continuen el Mario i la Laura F com a caps de demarcació i la Núria com a RP.

membres taper entrants i sortints

També es van acomiadar alguns dels membres de la Taula permament de la Demarcació, l’Albert Sangrà, la Queralt Guerrero i el Pol Huguet. Tots tres han fet molt bona feina per la demarcació i des d'aquestes línies els volem felicitar i dir-los que els trobarem a faltar. 

Moltes felicitats, Laura!

equips de demarcació