Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Celebració de Nadal de l'Agrupament

133pa-Missa_del_gall

Benvolgudes famílies, antics escoltes i guies, escoltes i guies actuals, amics i coneguts;

Ara que la nit s'ha fet més llarga, ara que les fulles ballen danses al racó. Ara que els carrers estan de festa,avui que la fred duu tants records. Ara que sobren les paraules, ara que el vent bufa tant fort. Avui que no ens fa falta veure'ns ni tant sols parlar, per saber que esteu al nostre costat.

Escoltes i guies som un moviment que durant tot l’any intentem transformar el món. Nadal, doncs, pot ser unbon moment per enfortir aquesta voluntat i renovar el nostre compromís. Comencem de nou, com cada dia.Un any més, des del CAU us convidem a celebrar tots junts, el 24 de desembre, la Missa del Gall i l’entrada al Nadal.

Aquestes dates són molt especials pel Cau: a part de recordar que Nadal és una època decelebració i retrobament pels escoltes i guies, és també l’aniversari de la creació de l’agrupament.

Enguany anirem a La Tossa de Montbui, esperant que el temps ens acompanyi i puguem fer el Foc de Camp que va quedar pendent l’any passat. La celebració començarà a les 22,00h de la nit a l’església de Santa Maria de La Tossa amb Mossèn Josep M. Pujol, que ens presidirà la celebració de la Missa del Gall.

Després de la Missa, enguany ens esperen una sèrie d’actes a la vora del foc! Un foc de camp ens escalfaràa la plaça del castell de La Tossa, i al seu voltant assaborirem la coca i els torrons (si us animeu, podeu tocarla guitarra i cantar cançons al voltant del foc!). I amb la panxa més plena, els castors i les llúdrigues, els llops i les daines, els ràngers i les noies guia, els pioners i caravel·les, els trucs i els caps hauran de dur a terme una missió ben especial.

Així, doncs, us esperem el dia 24. Veniu ben abrigats, amb moltes ganes de rebre el Nadal en companyia de la resta d’escoltes, guies i família. No us oblideu la camisa i el fulard!

US DESITGEM BON NADAL, BONES FESTES i BON ANY NOU!

felicitació