Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Celebració de Nadal de l'Agrupament

134pa-Carmel__la_Fotografies__17_

El passat 24 de desembre, vigília del Nadal, els escoltes i les guies (d’ara i d’abans!) de l’Agrupament Jaume Caresmar i MªAntònia Salvà van participar en la tradicional Missa del Gall a La Tossa de Montbui, acompanyats de les seves famílies i amics. L’Agrupament escolta Jaume Caresmar va fer 62 anys de la seva creació com a entitat a la ciutat d’Igualada. Enguany celebrarem el 60è aniversari de la creació de l’agrupament de noies guies MªAntònia Salvà (tres anys més tard de l’agrupament de nois).

missa

Al voltant de dos quarts de 10 del vespre anaren arribant les primeres famílies a l’Església, on ja s’estaven fent els últims preparatius. A les 10h de la nit, tota la celebració ja estava a punt i a davant de tot lluïen les camises de colors dels escoltes i guies. Mossèn Josep Maria Pujol va conduir amb molt entusiasme i alegria tota la missa, i va fer participar a tothom. La llum de la Pau il·luminava des de l'altar de l'església. El moment més especial va ser la lectura dels desitjos per aquest Nadal dels infants i joves, preparats durant un dia de cau a partir d’una dinàmica.

castors llegint desitjos

Després de la celebració, caps i infants vam anar a buscar el Tió, amagat per un dels racons màgics de la Tossa. I un cop el vam trobar, el vam portar cap a la sala i el vam fer cagar a cops de bastó!! Aquest any el temps ens va acompanyar i vam poder escalfar-nos al voltant del foc, tot gaudint d’una bona estona i retrobant-nos amb famílies d’escoltes actuals i d’abans. I després d’aquesta trobada, tots anaren tornant a casa, amb un somriure de felicitat i pensant que ara sí, el Nadal havia començat.

caga tió

Agraïm sincerament, la col·laboració del Patronat de la Tossa de Montbui; a Mn. Josep Maria Pujol per acompanyar-nos en un dia tan especial, a tots els escoltes i guies col·laboradors/es, al Forn Alemany per la seva participació,  als membres i famílies actuals de l’agrupament, i a tothom que ens va acompanyar. Sempre a punt i Bon any nou 2015!!

 panera trucs

 Podeu veure més fotografies a l'apartat d'àlbums de fotos.