Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Campaments de setmana santa, de nord a sud i d'est a oest de Catalunya.

137pa-IMG-20150328-WA0012

A partir del dissabte 28 de març, les diferents unitats del CAU marxaran campaments, a diferents indrets de Catalunya. Aquesta activitat forma part del projecte educatiu del curs escolta i és el moment on els nens i nenes conviuen uns dies treballant en equip, fent ruta i activitats en plena natura, jocs, tallers i reflexions. Per alguns/es serà la primera vegada que marxen de campaments amb el CAU!

Aquests seran els campaments que realitzaran les diferents unitats:

Castors i llúdrigues Wami i Churún Merú, del 28 al 31 de març a Sant Llorenç dels Morunys. Per alguns serà la primera vegada que passen més de dues nits fora de casa. Els més petits de l’agrupament passaran uns dies allotjats al CAU de Sant Llorenç i faran excursions per la zona. Us deiem amb aquest escrit, molt adient per l'ocasió: http://www.escoltesiguies.cat/noticia/21768/carta-dun-pare-a-la-seva-filla-abans-de-marxar-de-campaments-per-primera-vegada.

castors

Llops i daines Wahya, del 28 al 31 de març a Palau d'Anglesola. Els Wahya han optat per uns campaments a la Demarcació de Nord-Occidental, per descobrir diferents nous entorns!! La missió: acabar amb el virus de la no-cohesió.

llops wahya a l'estany d'ivars

Llops i daines Seonee, del 28 al 31 de març de ruta per Moià i Calders. De ruta amb en Teo, descobrint el nostre entorn.

seonee escoltant llegenda a Calders

Ràngers i Noies Guia Encantats, del 29 març a l'1 d'abril. Els ràngers i noies guia estan ben forts per caminar i faran una ruta des de Can Massana, passant per Montserrat, Irehome i acabant a Manresa.

encantats amb Montserrat de fons

Ràngers i Noies Guia Besiberris, del 28 al 31 de març. A partir de les idees i motivacions dels nois i noies, realitzaran una ruta amb bicicleta d'Igualada a Torredembarra. Alforges carregades i a pedalejar!

ràngers amb bicicleta

Pioners i caravel·les Maracaibodel 28 al 31 de març. Els Maracaibo descobriran maneres diferents de viure a les terres del Bages, faran estada a Mas Portell (Manresa), realitzaran un raid cap a Irehome i la Casa de Palla, i acabaran a Manresa.

Pioners i caravel·les Tanganyika, del 28 al 31 de març. Realitzaran una ruta pel Camí de Ronda, començant a Cadaqués i acabant a l'Escala. Un dels indrets més bonics de Catalunya.

camí de ronda

Trucs Karakorum, del 28 al 31 de març aniran de campaments a Ribes de Freser. Faran una ruta pels voltants i intentaran ascendir el Puigmal.

Trucs Craken, del 28 a l'1 d'abril aniran a un dels indrets més bonics de Catalunya: Port de la Selva, Cap de Creus, Sant Pere de Rodes...

Trucs Lilium, del 29 al 2 d'abril. Els nois i noies més grans de l'agrupament aniran de campaments a peu cap a la platja, d'Igualada a Comarruga.

NO HI PODEU FALTAR! BONA RUTA I SEMPRE A PUNT!

trucs craken al Cap de Creus