Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Sant Jordi 2015 i celebració dels 60 anys de guiatge

139pa-60_anys_guiatge

Els personatges del conte de Sant Jordi han desaparegut i els haurem de trobar per animar-los a formar part del conte i poder fer la nostra Festa. Les veus més xafarderes diuen que s’han amagat entre els infants i joves de les diferents unitats del CAU...els heu vist? Haurem de buscar la manera de fer tornar els personatges al seu conte!! Aquesta missió es realitzarà amb una gran trobada de totes les unitats, caps, famílies i antigues guies i escoltes de l’agrupament.

El cap de setmana 25-26 d'abril va tenir lloc la Sortida de Sant Jordi 2015. Enguany es va dur a terme a Castellfollit del Boix, al terreny de Cal Prat. Enguany també vam celebrar els 60 anys de guiatge i de la creació de l'agrupament M. Antònia Salvà a Igualada, l'any 1955. 

Dissabte les caminades es van dur a terme amb normalitat, una vegada al terreny es van plantar les tendes i es van fer activitats d'intercanvi d'unitats fins a l'hora de sopar.

tendes

A la nit, el moment més esperat: cada unitat va donar el màxim de si amb el seu personatge del conte de Sant Jordi, i així, tots els personatges del conte van voler tornar al seu lloc. Els C/LL amb el Sant Jordi i les ovelles, els LL/D els drac i el rei, els R/NG amb l'alcalde i la princesa, els P/C amb el cavall i la reina ...Representacions per tots els gustos, dinamitzades pels Trucs.

Diumenge a les 10h es va desenvolupar la Caminada de mares i pares-antics escoltes mentre els escoltes i les guies començaven una gimcana-orientació sobre el 60 anys de l'agrupament de noies guies M. Antònia organitzada per la Comissió de mares i pares de Sant Jordi.

caminada

La previsió de pluja va canviar tots els plans, però gràcies a la bona organització i col·laboració de tothom, vam poder continuar la Festa de Sant Jordi a Igualada. La pista poliesportiva de l'escola Pia, estava plena de gom a gom. El dinar va ser tot un èxit i unes 400 persones vam menjar una fideuà boníssimaaaa!! 

dinar

En el marc del 11è Concurs d'aperitius, les famílies van tornar a presentar uns aperitius excel·lents, com sempre amb molt nivell!! Els i les caps vam tenir molta feina a valorar...hauríem volgut premiar a tothom però no va poder ser...

SEGON PREMI

Després de dinar, actuació dels C/LL, repartiment de premis del Concurs de Tendes Ben Plantades (organitzat per l'Ass. de mares i pares-antics), el Concurs d'Aperitius...i un moment molt emocionant: el breu parlament per part d'algunes noies guies que van formar part de l'agrupament de noies guies M. Antònia Salvà durant la primera dècada de vida. I en acabat, actuació de l'animador infantil Jordi Giralt, que va fer ballar petits i grans.

SOBRETAULA

Per Sant Jordi es va presentar una revista sobre els primers 20 anys d'història de l'agrupament de noies guies M.Antònia Salvà; en cas de voler-ne un exemplar, el proper dissabte de CAU el podreu aconseguir juntament amb el Cauet de Sant Jordi.

NOIES GUIES

De part de tots els caps, us volem fer extensiu un sincer agraïment a tots els que vau participar de la Festa, molt especial per a tots els antics i actuals escoltes i guies del cau, i per haver fet possible aquest èxit continuat de la Festa de Sant Jordi.

60

Agraïments sincers a les antigues noies guies per la seva presència i edició de la revista, a la colla d'Argençola que ens va fer una gran fideuà; als propietaris de Cal Prat, a l'Escola Pia d'Igualada per cedir-nos l'espai; a la comissió de mares i pares de Sant Jordi; a l'associació de mares i pares-antics; a l'animador Jordi Giralt; i a tots vosaltres.

forn

Aviat podreu consultar les primeres fotografies a la pàgina web, a l'apartat de galeria d'imatges. Ens agradaria que ens poguéssiu fer arribar les fotografies que vau fer durant la Festa de Sant Jordi, per poder crear un bon arxiu!! 

 TERRENY