Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Activitat de servei 2015: posem color a la ciutat!

140pa-servei_3

 

Els escoltes i guies som transformadors, ens comprometem a millorar el nostre món a l’hora que procurem créixer, aprendre i trobar-nos a nosaltres mateixos.
“Aprenem a ser útils i a fer servei” ens diu la Llei Escolta, perquè el servei és una eina de doble tall: no restem aturats i confosos davant tota aquesta complexitat social, sinó que la fem nostra a mesura que la transformem. Servim, treballem per als nostres veïns i aprenem a conèixer-los millor, comprenem més profundament les problemàtiques del nostre barri, enriquim la nostra visió del món mentre el deixem millor de com l’hem trobat.
implicades
Des del nostre agrupament, anem realitzant activitats de servei a nivell d’unitats, però també en realitzem de transversals: activitats de servei de tot l’agrupament (des de castors fins a trucs, caps, famílies i tothom que s’hi apunti). Al CAU treballem per intentar deixar aquest món una mica millor de com l’hem trobat, és per això, que creiem imprescindible seguir col·laborant amb la ciutat i ajudant a aquells que més ho necessiten. 
recollida aliments
Enguany se’ns planteja un nou repte: una activitat transversal que ha de servir per unir-nos com a membres escoltes (dels més petits als més grans) i per donar servei a la nostra ciutat. Per això, us convoquem a tots el dia 17 de maig a l’antic hospital d’Igualada. Actualment, l’hospital antic serveix com a local per realitzar repartiment d’aliments a les famílies més desfavorides un cop a la setmana. El lloc és molt trist i per això vam proposar a l’Ajuntament de pintar-hi un gran i acolorit moral. Si bé no podem arreglar la solució de moltes de les famílies afectades, sí que els hi podem fer més agradable l’estona de recollida d’aliments.
pintura
És per això que hem pensat que entre tots podríem pintar un gran mural el dia 17 de maig! Un cap de l’agrupament serà el dissenyador dels dibuixos. I després, els infants, joves, caps i famílies els pintarem i els hi acabarem de donar forma. Serà una dia festiu on ens reunirem tots els nen/es del CAU d’Igualada, els caps i els pares/mares. Mentre pintem, obrirem un espai que serà un escenari on podran anar pujant a cantar i tocar tots aquells pares que ho desitgeu.
Us esperem el diumenge a les 9:30h del matí a l'antic hospital d'Igualada!
Fem servei!