Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Trobada de noies guies, celebrem 60 anys!!

141pa-LOGO

L'Agrupament de noies guies Maria Antònia Salvà ha complert seixanta anys (1955-2015)!!


L'agrupament M. Antònia Salvà es va crear l'any 1955, tres anys més tard que l'agrupament de nois escoltes. L’any 1971 l’agrupament de nois escoltes i de les noies guies començaren a fer activitats conjuntes; però no va ser fins l’any 1976 que es van unificar els dos agrupaments; el Jaume Caresmar de minyons escoltes i el Mª Antònia Salvà de noies guies.
El passat 25 i 26 d'abril, l'AEiG Jaume Caresmar i Maria Antònia Salvà va celebrar el 60 anys de guiatge a la gran trobada de Sant Jordi. Ara les noies guies, que com una cadena han anat enllaçant i transmès any rera any els valors de l'escoltisme i del guiatge, volem retrobar-nos per celebrar aquests seixanta anys de la fundació de l'agrupament.

60

Són moltes les noies que hem compartit la ideologia escolta i ara voldríem compartir vivències i records de tots els temps. És per això que hem organitzat una trobada pel dissabte 30 de Maig a les 19:30h de la tarda al Somiatruites, en la que hi esteu convidades totes les noies guies des de l'any 1955 fins a l'actualitat.

Totes aquelles que hi estigueu interessades cal que us inscriviu al través del correu 60anyscau@gmail.comTeniu temps fins el 23 de maig.

Us esperem a totes!! Feu-ne difusió, sisplau!

Comissió de noies guies

 

daines