Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Anem de campaments d'estiu!!

143pa-Campaments_estiu__7_

Castors i Llúdrigues Wami i Churún-Merú

Després de rebre el bitllet d'avió, els més petits del cau (els Wami i els Churún Merú) van anar de campaments a un terreny de Vallfogona del Ripollès, del 27 de juny al 3 de juliol. Una gran experiència inoblidable!

el terrenyEl terreny

excursió

Excursions

FOTO GRUP

Llops i Daines 

Dins de la branca de Llops, els Llops i Daines Seonee van marxar del 27 de juliol al 6 d'agost, direcció a Beget (Ripollès). Un cop allà van iniciar una ruta per la zona, enmig de la pluja, però ho van superar sense por (i van fer el cim del Comanegra, 1557m!!). Un cop al terreny van fer les instal.lacions del campament, el temps va millorar i es van poder banyar a uns gorgs idíl.lics de la zona!

de ruta

ruta

Els Llops i daines Wahya vàren marxar de l'1 al 9 d’agost a Saldes i Vallcebre (Berguedà). Els Wahya van realitzar una ruta pel voltant del Pedraforca i van buscar la solució per vèncer el núvol tòxic.

terreny

careto

Ràngers i Noies guia

Pel que fa als Ràngers i Noies guia, els Besiberris, van marxar del 27 de juliol al 6 d'agost fins a Maçanet de Cabrenys. Allà van passar uns dies estàtics, fins a iniciar la ruta que els portaria al seu objectiu: la platja. Una ruta fantàstica que va servir per cohesionar el grup i omplir-se de molta energia positiva.

terreny

foto grup

Els Ràngers i Noies guia Encantats van marxar del 29 de juny al 10 de juliol a la Cerdanya. Allà van acampar al terreny de Montmelús (La Cerdanya), on vam poder fer servei i conèixer maneres de viure diferents a les nostres. Allà vam iniciar una ruta espectacular per la zona. Els últims dies vam anar a unes termes del nord de Catalunya, on ens vam poder refrescar de la forta calor d'aquelles dies.

ruta

ruta

Pioners i Caravel·les 

A la branca de Pioners i Caravel·les els nois i noies preparen projectes més grans. És el cas dels Maracaibo, que han estat treballant de valent durant el curs per poder anar de campaments al País Basc del 10 al 20 d’agost. Allà van fer una ruta pel Camí de Sant Jaume, de Donostia a Bilbao. Uns grans campaments!

foto grup

a la platja de donostia

Els Tanganyika també van escollir la mateixa destinació, el País Basc (del 25 de juliol al 5 d'agost). Però la seva ruta va ser diferent, va iniciar-se a Güeñes, passant per Bilbao, Amorrebieta, Guernika i va acabar a Bermeo. A Güeñes van fer intercanvi amb un grup de joves bascs (una associació no vinculada a l'escoltisme) que havien vingut a Igualada durant el mes de juliol i on ja s'havien conegut i fet activitats conjuntes.

foto gruppromeses

Trucs 

Els nois i noies de 18 i 19 anys estan repartits en tres unitats. Del 27 de juliol fins el 8 d'agost els Trucs Karakorum van marxar al Marroc, on van conèixer una nova realitat i van fer una ruta fins al Toubkal.

cim del toubkalfoto grup

El mateix 27 de juliol i fins el 8 d'agost, els Trucs Kraken van marxar al País Basc. Uns campaments diferents, amb ruta pel Camí de Sant Jaume de Donostia a Bermeo, i després fins a Vitoria i Bilbao amb transport públic. 

san juan de galestugatxe

abans consell

Passada la Festa Major, i amb moltes ganes, els Trucs Lilium aniran de campaments al Marroc del 28 d'agost al 9 de setembre. Un projecte que els portarà a conèixer una nova realitat i a realitzar activitats amb els infants de la zona.

trucs lilium

Riu, fogonets, rutes, excursions, activitats, promeses, tallers, jocs sota les estrelles, vetllades, somriures, experiències...uns Campaments ’15. Ens veiem el 3-4 d'octubre a Passos!!

Podeu consultar més informació i fotografies a la nostra pàgina web:www.cauigualada.cat. També ens podeu trobar al facebook o al twiter: facebook.com/cauigualada