Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Torna l'aventura escolta!!

144pa-Rotllana_passos

Benvolguts/des escoltes i guies!

Després d’aquest estiu intens, del retorn a l’escola i a la normalitat, s’acosta l’inici del curs al cau. Sembla que faci només quatre dies que vàrem tornar de campaments: riu, fogonets, rutes, excursions, activitats, promeses, tallers, jocs sota les estrelles, vetllades, somriures, experiències...i ara tornem a començar un nou curs amb moltes ganes!!

Per donar la benvinguda al nou curs, per presentar les noves incorporacions i per celebrar que els de tercerany de cada unitat passen de branca, farem la tradicional i emotiva Festa de Passos. El pas de castors i llúdrigues a llops i daines, de llops a ràngers i noies guia, de ràngers a pioners i caravel·les, de pioners a truc, de truc a cap. Quins nervis!

La sortida serà el 3 i 4 d’octubre.

Anirem a Can Grimau (L’Espelt).

L’acte més destacat d’aquesta sortida és el pas de branca. Què és això? És el pas simbòlic que fan els nens inenes més grans de la seva unitat per passar a la unitat següent. A més a més, es dóna la benvinguda als nens, nenes i caps nous; però també s’acomiaden aquells que marxen. D’aquí ve el nom de Passos. El moment del pas de branca és el què fa d’aquesta sortida una de les més importants del curs, per això ésmolt important que vingueu tots. A més a més, us retrobareu amb els vostres companys/es, amb qui heu viscut un curs ple d’aventures, coneixences, experiències, projectes i uns campaments genials. SEMPRE A PUNT!

castors

Si no heu rebut cap informació referent a Passos, poseu-vos en contacte amb l'agrupament: agrupament@cauigualada.org