Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Missa del Gall 2015

145pa-Carmel__la_Fotografies__17_

Un any més, amb el solstici d’hivern, arriba la Missa del Gall. Aquest moment màgic on els dies comencen a allargar-se altre cop, on el sol venç la foscor, és quan celebrem les festes de Nadal. Des del segle IV, el cristianisme va adoptar aquesta data per a commemorar el naixement de Jesús. I el Cau, des de fa més de 62 anys de la nostra existència ho celebrem amb l’esperit escolta que ens defineix.

Enguany anem a Argençola seguint amb la tradició escolta de fer la celebració en diferents pobles de la comarca, a la vegada que oferim un servei a la gent del poble. La celebració començarà a les 21,30h de la nit a l’església del poble amb Mossèn Josep M. Pujol, rector de Santa Margarida de Montbui, que ens presidirà la celebració de la Missa del Gall.

missa a argençola 2011

Després de la Missa, buscarem el Caga Tió del Cau. Mentre assaborim la coca i els torrons, els castors i les llúdrigues, els llops i les daines, els ràngers i les noies guia, els pioners i caravel·les, els trucs, els caps... farem cagar el Tió a cops de bastó.

caga tió

Us convidem el proper 24 de desembre a celebrar la Missa del Gall a Argençola. Per viure plegats, amb l’esperit escolta, la nit de Nadal. 

No us oblideu la camisa i el fulard!!

MOLT BONES FESTES A TOTHOM!!