Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Sant Jordi 2016

148pa-IMG_1174

Benvolgudes famílies, amics i amigues, antics escoltes!                  

Els personatges de la llegenda de Sant Jordi estan apagats perquè al poble de Veciana no essenten crits ni corredisses, ja que actualment hi queden molt poques famílies amb nens i nenes.Mirarem d’animar-los amb actuacions musicals i així aprofitarem per clamar ben fort pels dretsdels infants, que haurem treballat a les trobades de branques.

El poble coneix la nostra bona eficàcia i valentia com a escoltes i guies. I és per això que han demanat ajuda a l’Agrupament escolta i guia Jaume Caresmar / M. Antònia Salvà. Aquestservei tan especial es realitzarà amb una gran trobada de totes les unitats, caps, famílies i amics de l’agrupament. 

La trobada serà el 16 i 17 d’abril.

Anirem a Cal Pedó (a Veciana)

Sota aquest eix d’animació s’hi amaga la Sortida de Sant Jordi. Cadascú de vosaltres és imprescindible, per això no podeu faltar a aquesta excursió tan important que se celebra any rere any des de l’any 1966. El patró de l’escoltisme mundial és Sant Jordi. Va ser Baden-Powell, el fundador de l’escoltisme mundial, el qui va triar a Sant Jordi com a patró, perquè deia que un bon Scout havia de tenir les mateixes qualitats que un cavaller medieval: l’honor, la valentia, la lleialtat, el coratge físic i moral, la solidaritat, la fortalesa i la disposició per ajudar als altres.

DISSABTE 16

Les diferents branques sortiran caminant dels llocs i hores següents:

  • Castors i llúdrigues, Wami i Churún-Merú: a la plaça de l’ajuntament de Veciana. A les 16:30 h.
  • Llops i daines, Wahya i Seonee: des de l’entrada del poble de Santa Maria del Camí. A les 15:30 h.
  • Ràngers i Noies Guia, Besiberris i Encantats: des refugi de Copons. A les 16:00 hores.
  • Pioners i Caravel·les, Tanganyika i Maracaibo: des de la plaça de la Font de Jorba. A les 15:30 h.
  • Trucs: des del molí blanc, a les 15:30 hores. A les 15:30 hores.

sant jordi

DIUMENGE 17. Quines activitats hi haurà?

- A les 9.30 hores del matí, els pares i mares, avis i àvies, oncles i ties, amics i amigues, podeu participar en una excursió organitzada per l’Associació de Pares i Mares - Antics escoltes organitzada pels voltants de Veciana. Ja en rebreu informació detallada.

- El tradicional Concurs de Tendes Ben Plantades (organitzat per l’Associació de Pares i Mares - Antics escoltes). Cada unitat decora les seves tendes com vol. Un jurat format per pares i mares revisen les tendes. Valoren i intercanvien puntuacions. Els resultats però, els coneixem després de dinar. Les més originals, boniques, treballades... reben un bonic premi.

- A les 12 hores tindran lloc diverses activitats per a totes les edats. Per als pares i mares també us hem preparat una activitat de descoberta de Veciana!! Per als qui hi vulgueu participar, ens trobarem a les 12 hores a la plaça de l’ajuntament de Veciana. L’activitat es coordinarà amb la caminada del matí.

- Els que vingueu directament al dinar, us esperem a partir de les 13:30h al terreny de Cal Pedó!! Tots els pares i mares, avis i àvies, oncles i ties, amics i amigues hi esteu convidats. PORTEU gorra, barret i protecció solar!

- XII Concurs d’aperitius (vegeu les condicions del concurs més avall)

- DINAR DE GERMANOR amb totes les famílies, nens i caps. Funcionament del dinar: recuperant la tradició d’anys anteriors, us proposem que cada família es porti el seu dinar decasa. També cal que porteu coberts, got, tovalló i que feu una aportació de 4 euros per adult (cafè +1€) ja que les taules, les cadires, la beguda i les postres ho posarem nosaltres.

Això sí, per fer un recompte aproximat de les taules i cadires cal que confirmeu l’assistència al nostre correu electrònic (agrupament@cauigualada.org) o trucant a algun membre de l’equip d’agrupament. Abans de l’11 d’abril.

- Després del dinar tindrem una sobretaula animada amb la representació del conte de Sant Jordi d’enguany, protagonitzat per totes les unitats...I després, podem seguir amb cants de guitarra, danses i el que proposeu!!

dinar sant jordi