Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

CAMPAMENTS DE SETMANA SANTA 2016

149pa-IMG_20160322_125705177_HDR

Aquests van ser els campaments que van dur a terme les diferents unitats:

Castors i llúdrigues Wami, del 19 al 22 de març a Tàrrega. Per alguns va ser la primera vegada que passaven tres nits fora de casa. Els més petits de l’agrupament van passar uns dies allotjats al CAU de Tàrrega...preparant-nos ja per la Jamborinada (la gran trobada que tindrà lloc el 2017 a Tàrrega i que reunirà tots els caus de tot Catalunya).

wami a tàrrega

Castors i llúdrigues Churún-Merú, del 19 al 22 de març. Súria va ser la seva destinació, es van allotjar al CAU i van fer excursions, proposta de promeses i varen participar a la cercavila de gegants del poble, entre d’altres!

churún merú

Llops i daines Wahya, del 20 al 23 de març van fer una ruta per l’Alta Anoia, passant per Pujalt, Calaf i acabant a Copons.

wahya

Llops i daines Seonee, del 19 al 22 de març van fer una ruta per l’Anoia Sud, passant per Piera, Vallbona d’Anoia, La Pobla de Claramunt i acabant a Igualada!

seonee

Ràngers i Noies Guia Besiberris, del 20 al 23 de març.  A partir de les idees i motivacions dels nois i noies, van realitzar una ruta al municipi d’Osona: Calldetenes, Tavèrnoles i arribant a Vilanova de Sau. No es van poder banyar al pantà tal com tenien previst, però les vistes eren fantàstiques!

besiberris

Ràngers i Noies Guia Encantats, del 19 al 22 de març. A partir de les idees i motivacions dels nois i noies, van realitzar l’esperada ruta amb bicicleta. Alforges preparades i destí: Vilanova i la Geltrú des d’Igualada. El primer dia la pluja va fer la punyeta però va servir per cohesionar molt la unitat i estar més que bé.

encnatats

Pioners i caravel·les Tanganyika, del 21 al 24 de març. Als Tanganyika també els esperava l’Alta Anoia i un raid per equips!

Pioners i caravel·les Maracaibo, del 19 al 22 de març. Els Maracaibo van fer una ruta pel Ripollès, començant a Camprodon, passant pel Refugi el Negre i acabant a Ribes de Freser. Molta neu, paisatges impressionants i companyia immillorable.

maracaibo

Trucs Karakorum, del 19 al 22 de març de campaments començant a Berga, Puigcerdà i acabant a les termes de la Catalunya Nord.

Trucs Lilium, del 19 al 22 de març campaments al Ripollès. Ruta per Vall de Núria, molt fred i neu però els paisatges ho recompensaven tot!

Trucs kraken, del 19 al 23 de març van realitzar els campaments a la bonica comarca de la Cerdanya. Ruta per Estana a Músser i Arànser, una nit de supervivència per la zona (amb molt bon acolliment per part d’algunes masies de la zona), nevada sorpresa, fred i una orquestra impossible.

trucs kraken

BONA RUTA I SEMPRE A PUNT!