Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

La Trobada de la Cançó, tot un èxit!!

18pa-P1020521

Aprofitant l’entorn natural que caracteritza la comarca del Berguedà, s’organitzà una trobada ‘feréstega’ en què els agrupaments van poder gaudir d’aquest espai privilegiat. Enguany, els agrupaments que van acollir la trobada varen ser els agrupaments de Berga (AEiG Santa Maria de Queralt / Geralda Portella) i Gironella (AEiG Sebastià Montraveta). 

A primera hora del matí del dissabte 26 de març, diversos autocars van aplegar-se a l’estació d’autobusos d’Igualada per anar cap a terres berguedanes. Cada branca va estar repartida en diferents zones. Els castors/llúdrigues i llops/daines a Ferreres (Olvan), ràngers i noies Guia a Berga, pioners/caravel·les i trucs a Olvan. Durant el dia es van realitzar diferents, pensades perquè els nois i noies dels diferents caus es poguessin conèixer una mica i s’ho passessin molt bé.

La 12a Trobada de la Cançó va culminar el diumenge 27 de març a la Masia Ferreres d’Olvan, on va tenir lloc la Mostra de la Cançó Escolta i Guia. Durant l’acte, els participants de la Trobada varen cantar diverses cançons creades per ells mateixos. La trobada comptà amb la participació de 1.000 nens i nenes i caps dels agrupaments de la Demarcació de Manresa. Va ser un cap de setmana de coneixences, retrobaments, experiències, jocs...moltes sensacions en poques hores. Vàrem tornar cap a casa, molt cansats però molt contents, i amb les piles carregades per marxar de Campaments de Setmana Santa!

 

Voleu veure la Mostra de la Cançó, 'Al cau', cantada pel nostre agrupament juntament amb l'AEiG La Bestorre de Monistrol de Montserrat?:

 

http://www.megavideo.com/?v=SY91TP6O

http://www.youtube.com/watch?v=tJxsq_z3nw0

 

La Trobada de la cançó ha estat notícia a la televisió del Berguedà. Cada nit emeten un reportatge de la Trobada de la Cançó d'uns 30 minuts. També els podeu veure a internet:

http://www.youtube.com/watch?v=p-jKUDFp0Dw

http://www.youtube.com/watch?v=52ftV8nJM3E&feature=related

 

mostra cançó