Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

MÉS CAMPAMENTS!

33pa-castors_i_ll__drigues__1_

El dissabte dia 30 els Castors i llúdrigues, els més petits de l'agrupament, començaven l'aventura dels campaments cap a Vallcebre. Per alguns, eren els seus primers campaments d'estiu!! 

Els infants, acompanyats dels seus caps, van ajudar al seu amic, l'astrònom Boris, a véncer els Mitt; amb l'objectiu de transformar els mentiders i tramposos en bones persones. Els MITT els van fer algunes jugades (com pendre'ls els coberts en algun àpat, el calçat, el dia al revés) però els Castors i llúdigues són molt valents i van convertir els MITT en bones persones amb ajuda de l'astrònom Boris i la recerca dels minerals.

Dies d'activitats, d'aigua, curses d'orientació, danses, tallers...mentre descobrien un entorn nou per ells...viure sis dies envoltats de natura.

castors

 

Els altres aventures són els Pioners i caravel·les Maracaibo, que han estat a Menorca del 31 de juliol al 10 d'agost. Els nois i noies han fet realitat el seu projecte d'anar a fer una ruta per les illes i s'ho han passat molt bé. Han viatjat amb vaixell, han fet la ruta dels Cavalls, han conegut el menjar i les costums de Menorca i moltes coses més!

 

pioners