Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

TORNEM-HI!

37pa-Foto_de_grup

APUNTEU-VOS LES DATES (no hi podeu faltar!):

INSCRIPCIONS: durant aquests dies s'estan duent a terme les trucades dels nens i nenes en llista d'espera, per confirmar o no la plaça sol·licitada pel vostre fill/a al cau.

En cas que estigueu interessats en inscriure el vostre fill/a al cau, envieu-nos un correu a agrupament@cauigualada.org. Tenim places disponibles a ràngers i noies guia (11 a 14 anys) i pioners i caravel·les (14 a 17 anys).

La resta d'infants i joves de l'agrupament, que ja han participat durant el curs anterior 2010/2011, es dóna per confirmada la plaça i es renova automàticament la inscripció. Rebreu la carta de passos per correu ordinari. 

REUNIÓ MARES I PARES NOUS (per les noves incorporacions d'aquest curs 2011/2012): Divendres 16 de setembre, a les 20:30h (La reunió es farà al local del C/Caritat núm. 12)

FESTA DE PASSOS: 1 i 2 d'octubre. Per donar la benvinguda al nou curs, per presentar les noves incorporacions i per celebrar que els de tercer any de cada unitat passen de branca, farem la tradicional i emotiva Festa de Passos. El pas de castors i llúdrigues a llops i daines, de llops a ràngers i noies guia, de ràngers a pioners i caravel·les, de pioners a truc, de truc a cap.  Quins nervis!

rotllana