Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Trobada de caps a Moià

42pa-assemblea_demarcaci__

Aquest cap de setmana 5 i 6 de novembre, va tenir lloc a Moià la Trobada de caps de la Demarcació de Manresa. A aquesta trobada, que es realitza anualment, s'hi realitza l'Assembla general ordinària de la Demarcació, la primera trobada de FOCA (formació de caps) i activitats de reflexió i de joc. La trobada va reunir més de 100 persones provinents dels diferents caus de la Demarcació de Manresa. És un bon moment per trobar antics companys amb qui havies realitzat formacions, amics o amigues d'altres caus...però també per compartir realitats, dificultats, consells i experiències d'altres caus.

Els caps d'Igualada que realitzaven FOCA vàren marxar a Moià el dissabte al migdia...disfressats de mosques...i la resta vàrem marxar després del cau. És per això que les dues unitats de Ràngers i Noies Guia no van poder fer cau.

Un cop allà vàrem participar a l'Assembla, vam presentar la memòria de l'Agrupament, van presentar la liquidació de pressupost 10-11 i la memòria del projecte de demarcació del curs 2010-11. També es van acomiadar alguns dels membres de la Taula permament de la Demarcació, entre ells la Laia Martí. La Laia va formar part del nostre agrupament com a nena (des de que era daina), passant per totes les branques i fins a cap i cap d'agrupament. Fa 3 anys que ocupava el càrrec de Cap de demarcació i tresorera a la Demarcació. Ha fet molt bona feina i si s'escau, serà escollida el proper 26 de novembre com a membre de la Taula executiva de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Des d'aquestes línies la volem felicitar!

laia martí

Acabada l'assemblea vàrem anar a sopar tots junts, érem molts caps...! Tot seguit va tenir lloc una vetllada amb danses i un concert...i a dormir!!

L'endemà al matí, ben d'hora ens vam llevar...i després del Bon dia, algun que altre estiramenti ben esmorzats vàrem tornar a l'Assemblea. En aquesta ocasió es van presentar i votar els nous càrrecs de la TAPER: Albert Sangrà (de l'AEiG Antoni Gaudí de Manresa), la Queralt Guerrero (de l'AEiG de Berga) i el Pol Huguet (de l'AEiG Antoni Gaudí de Manresa).  També es va presentar el pressupost del curs 2011-2012, el projecte de demarcació, una proposta per passar el compte corrent de la demarcació a una banca ètica i algun que altre tema.

membres nous i antics taper

Per acabar, una Hora dels Adéus ben emotiu i unes voltes més per Moià...i cap a casa...Un cap de setmana complet...I és que MOIÀ ÉS MOLT MOIÀ!