Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Cap de setmana actiu!!

43pa-P1040058

Els castors i llúdrigues Wami i Churún-Merú han anat de matinal, tot caminant de La Pobla a Igualada. Han marxat ben d'hora al matí i tornaran a les 6 de la tarda.

Els llops i daines Wahya han anat d'excursió tot el cap de setmana a l'Espelt i hi passaran la nit. 

Els llops i daines seonee han anat de matinal (també a Jorba!), han sortit des del Molí Blanc i arribaran a la tarda al cau.

Els Ràngers i Noies Guia Besiberris han marxat de cap de setmana a Jorba (sense que s'ho hagin dit tots es trobaran a Jorba!!) i hi passaran el cap de setmana. El més divertit és que han anat d'Igualada a Jorba amb transport de dues rodes: podien anar amb patins, patinets o skates...Va ser decisió dels nois i noies...no ens volem perdre la imatge!

Els Pioners i caravel·les Maracaibo han marxat de Raid per la comarca. Aquesta activitat es realitza per equips, tenen un objectiu, un mapa del lloc on han d'anar a dormir, una tenda, menjar i unes activitats per fer...Aquesta activitat serveix per cohesionar l'equip i orientació.

Els R/NG Encantats, els P/C Tanganyika i els Trucs...s'han quedat vigilant els caus. Ara bé, la setmana del 13 al 19 els Tanganyika faran la Setmana del cigró. Tota una setmana vivint al cau!! quina emoció!

castors