Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Sant Faust ja arriba!!

44pa-27112010856

Aquest dissabte 26 de novembre, es fa la Fura del Faustet, una gimcana on hi participen caus i corals d'Igualada i rodalies en el marc de les Festes de Sant Faust d'Igualada, organitzades per l'Associació Juvenil la Coll@nada. 

Les Festes de Sant Faust començaran avui dijous 24 fins al diumenge 27, i hi podem trobar activitats per a infants, joves i, no tant joves.

Dissabte al matí, els amics de Rec d'Igualada organitzen un taller de cultura popular per infants al Museu de la Pell i diumenge a les 12 hi haurà una cercavila pels carrers del centre que acabarà amb un vermut popular. Podeu consultar tot el programa a www.lacollanada.cat
Dissabte a la tarda, seguint la tradició, hi haurà la Fura del Faustet. La gimcana té una durada de 3 hores, començarà a les 4 i acabarà a les 7. Enguany la gimcana està oberta per a tots els nens i les nenes de 6 a 11 anys de la ciutat, i hi participen infants de les diferents corals igualadines, l'AEiG Jaume Caresmar, l'AE Torxa i l'AEiG Movi de Tous.
Els ràngers/noies guia i els pioners/caravel·les faran cau normal de 4 a 6. Els trucs s'encarregaran de fer la xocolatada.

Els castors/llúdrigues i els llops i daines, quedaran directament a la Plaça de l'Ajuntament a les 15:00 hores i, a les 19:00h, les famílies els haureu de recollir a la plaça del Bruc (davant de l'església de Santa Maria), cada entitat els recull a un lloc diferent. Després de la gimcana hi haurà xocolatada per tothom, i tot seguit, es llegirà el Pregó de festa major.
Com ja ve sent una dinàmica ens els últims anys i per tal d'obrir aquesta activitat a tota la ciutat, emplacem a que tots els nens i nenes portin un amic a participar de la gimcana, ja que aquesta és oberta a tothom.
sant faust l'any passat
carta faust