Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Dissabte 24, Igualada x Igualada

47pa-igualadaxigualada

Benvolguts pares i mares,

 

Els escoltes i guies som transformadors, ens comprometem a millorar el nostre món a l’hora que procurem créixer, aprendre i trobar-nos a nosaltres mateixos.

 

 “Aprenem a ser útils i a fer servei” ens diu la Llei Escolta, perquè el servei és una eina de doble tall: no restem aturats i confosos davant tota aquesta complexitat social, sinó que la fem nostra a mesura que la transformem. Servim, treballem per als nostres veïns i aprenem a conèixer-los millor, comprenem més profundament les problemàtiques del nostre barri, enriquim la nostra visió del món mentre el deixem millor de com l’hem trobat.

 

Des del nostre agrupament, anem realitzant activitats de servei a nivell d’unitats, però també en realitzem de comunes: grans i petits. Les més actuals, que segurament alguns de vosaltres recordareu, són l’activitat de Recollida d’Ampolles Solidàries i l’arranjament d’UN camí d’Igualada a l’Espelt. 

                                                                                                    

Enguany se’ns planteja un nou repte: participar en el projecte d’Igualada x Igualada. Igualada x Igualada és una plataforma ciutadana d’ajuda bàsica a les persones sense recursos. El seu objectiu és promoure la solidaritat entre els nostres conciutadans que, en aquests moments difícils, viuen situacions d’extrema pobresa. Aquesta plataforma està preparant un gran esdeveniment a nivell de tota la ciutat, que consisteix en una DIADA FESTIVA DE RECOLIIDA MASSIVA D'ALIMENTS, sota el lema "Cap panxa buida" pel dia 24 de desembre.

 

Més de mil persones agrupades en una setantena d’entitats diferents participaran a aquesta Jornada Festiva de Recollida massiva d’Aliments organitzada per la plataforma ciutadana Igualada x Igualada. L’acte, que té com a finalitat recollir aliments per al Banc de Queviures d’Igualada, comptarà amb una dotzena de punts de recollida a la ciutat. Tots els participants ho fan de manera desinteressada, i a més de les entitats es compta amb el suport de nombroses empreses anoienques que treballaran de manera voluntària perquè la jornada sigui un èxit.

 

I NOSALTRES, QUÈ FAREM?:

 

-És una activitat de servei en la qual hi participarem tots els infants, joves i caps de l’agrupament. L’assistència de totes i tots és imprescindible.

- Dissabte 24 de desembre ens trobarem a les 9:30 hores del matí, cadascú a la seva zona que li han assignat. Estarem barrejats per unitats en 10 punts diferents de la ciutat. A cada grup hi haurà components de castors, llops, ràngers, pioners, trucs i caps. Cada grup anirà pels carrers i les cases que els toqui per zona, recollint les donacions dels ciutadans/es, però també, donaran informació sobre la campanya tot animant-los a anar a les activitats i a col·laborar en la recollida.

- L’activitat acabarà a les 13:30 hores del migdia. Haureu de venir a recollir els vostres fills/es al mateix lloc on l’hagueu deixat.

- Què cal portar? Camisa i fulard (importantíssim!), abric, una motxilla petita amb aigua i, qui vulgui, una mica d’esmorzar per menjar a mig matí.

- EL CAP DE SETMANA 17-18 DE DESEMBRE REPARTIREM ELS PAPERS AMB LA ZONA ON HA D’ANAR EL VOSTRE FILL/A.

 

US HI ESPEREM A TOTS I A TOTES!!

MOLTES GRÀCIES!!