Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Missa del Gall 2011

49pa-P1010894

Benvolgudes famílies,

Un any més, amb el solstici d’hivern, arriba la Missa del Gall. Aquest moment màgic on els dies comencen a allargar-se altre cop, on el sol venç la foscor, és quan celebrem les festes de Nadal. Des del segle IV, el cristianisme va adoptar aquesta data per a commemorar el naixement de Jesús. I el Cau, des de fa gairebé 60 anys de la nostra existència ho celebrem amb l’esperit escolta que ens defineix.

Així doncs, us convm el proper 24 de desembre a celebrar tots junts, la Missa del Gall del Cau. Per viure plegats, amb l’esperit escolta la nit de Nadal.

Enguany anem a Argençola seguint amb la tradició escolta de fer la celebració en diferents pobles de la comarca, a la vegada que oferim un servei a la gent del poble. La celebració començarà a les 21,30h de la nit a l’església del poble amb Mossèn Josep M. Pujol, que ens presidirà la celebració de la Missa del Gall.

Després de la Missa, mentre ens dirigim cap a la sala d’Argençola, podrem gaudir del magnífic Pessebre Vivent que han preparat amb il·lusió les branques de llops i daines i castors i llúdrigues!

Un cop allà, farem el IV Caga Tió del Cau. Mentre assaborim la coca i els torrons, els castors i les llúdrigues, els llops i les daines, els ràngers i les noies guia, els pioners i caravel·les, els trucs, els caps... farem cagar el Tió a cops de bastó. A més a més, podreu aconseguir el calendari MEG del 2012.

Així, doncs, us esperem el dia 24. Veniu ben abrigats, amb moltes ganes de rebre el Nadal en companyia de la resta d’escoltes i amb molta alegria.

No oblideu dur la camisa i el fulard!


BON NADAL, BONES FESTES i BON ANY NOU! 

SEMPRE A PUNT!

missa del gall 2010ide