Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Missa del Gall 2011

52pa-P1040345

Celebració de Nadal a l’AEiG Jaume Caresmar/MªAntònia Salvà

El passat 24 de desembre els escoltes i les guies (d’ara i d’abans!) de l’Agrupament Jaume Caresmar i MªAntònia Salvà van participar en la tradicional Missa del Gall a Argençola, acompanyats de les seves famílies i amics. A la missa també hi van participar els habitants del poble d’Argençola i rodalies, per això l’església va quedar plena de gom a gom.

Al voltant de les 9 del vespre anaren arribant les primeres famílies a l'Església, on ja s'estaven fent els últims preparatius. A dos quarts de 10, tota la celebració ja estava a punt i a davant de tot lluïen les camises de colors dels escoltes i guies.

Mossèn Josep Maria Pujol va conduir amb molt entusiasme i alegria tota la missa, i va fer participar a tothom. El moment més especial va ser la lectura dels desitjos per aquest Nadal dels infants i joves, que penjaven de les camises de les diferents branques. La reflexió del Mn. Josep Maria i el conte de Nadal ens va fer pensar una mica en com nosaltres podem celebrar el Nadal i perquè el celebrem.

Després de la celebració religiosa vam poder gaudir d’un Pessebre Vivent que els Castors i llúdrigues i els Llops i Daines havien preparat amb molta il·lusió.

A la sala d’Argençola ens esperava la coca, els torrons i el cava. Els castors, llops, ràngers, pioners, trucs, caps i pares varen cagar el Tió!! No hi va faltar tampoc el Sorteig de la Panera organitzada pels Trucs. I després d’aquesta trobada, tots anaren tornant a casa, amb un somriure de felicitat i pensant que ara sí, el Nadal havia començat.

Agraïm la col·laboració i el suport de l’Ajuntament d’Argençola, l’Associació cultural el Trill d’Argençola i totes les persones que ens han ajudat.

missa

missaa

Més fotografies a la galeria d'imatges.