Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Aquest dissabte activitat normal per l'agrupament

55pa-neu_2

Hola a tothom!

Aquest dissabte 4 de febrer es realitzarà cau normal de 4 a 6 de la tarda. Faci fred, faci calor, nevi o plogui...nosaltres continuem endavant!!

L'excursió dels Llops i daines Wahya es manté. Cal dir que els caps n'hem parlat molt i hem tingut en compte tots els pros i contres sabent les previsions meteorològiques i les opinions que ens heu fet arribar. Per això mateix em considerat oportú fer una sortida que durarà menys hores de les habituals i suprimir la caminadaAnirem a Montbui poble, dormirem als locals parroquials, hi ha escalfadors i suficient espai per fer les activitats a l'interior.

Un pare ens fa arribar aquest article del Jordi Serra del GRISC de la UAB (al diari ARA del passat dissabte 4 de febrer). Serra fa una reflexió interessant: 
“Cada cop vivim en una societat més passiva respecte als riscos, un comportament que pot semblar una mica adolescent. I això fa que l’administració tingui una actitud paternalista. Com que esperem que ens
diguin què hem de fer, els governs se situen en el pitjor escenari per curar-se en salut”. Hem legislat sobre tot perquè la ciutadania no hagi de prendre decisions.

Per veure l'article, clicar a l'enllaç següent, pàgina 10: 

https://portal.ccma.cat/pdf/DOCUPRESS/0350_0000_20120204_000.pdf

Us esperem a totes i tots dissabte!!!!!

SEMPRE ENDAVANT!

ELS CAPS

neu