Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Campaments de Setmana Santa

60pa-P7010080

Tot just ahir va finalitzar el segon trimestre a les escoles, i avui dissabte, les primeres unitats del CAU ja han sortit de campaments. Ja fa forces dies que els caps han estat organitzat els campaments, amb més o menys ajuda dels nois i noies.

Al principi del trimestre, cada unitat va realitzar una pluja d'idees dels llocs que els agradaria anar de campaments, o si preferien ruta o campament estàtic. I a partir de les idees que van sortir, es va escollir un lloc i es va fer la planificació de totes les coses que s'havien de fer abans de campaments: activitats, dates, intendència, material necessari, dossier, reunió de pares i mares, perfil de ruta...Aquests seran doncs, els campaments que realitzaran les diferents unitats:

Castors i llúdrigues Wami i Churún Merúdel 31 de març al 3 d'abril a Santa Coloma de Queralt. Els més petits de l'agrupament, han marxat avui a les 11 des d'Aguiló caminant direcció a Santa Coloma. Per alguns serà la primera vegada que passen més de dues nits fora de casa, i al matí els ha costat una mica marxar...però unes passes endavant i ja els havia passat tot!! Els castors i llúdrigues passaran quatre dies viatjant pel món, sense moure's del refugi de Cal Nialet i de l'encant del poble colomí.

Llops i daines Wahya, de l'1 al 4 d'abril. Demà marxen de ruta, per carregar-se de força, per l'espai entranyable de les muntanyes de Montserrat. Demà sortiran des de Can Macià i passaran la primera nit a Sant Pau de la Guàrdia. Són forces km però estem ben preparats per fer-ho!! El segon dia els minyons aniran de Sant Pau de la Guàrdia a Montserrat. L'endemà, si encara queden forces, faran el Sant Jeroni...i sinó poden, ja aniran directament a Monistrol de Montserrat, on passaran l'última nit.

Llops i daines Seonee, del 31 de març al 3 d'abril a Cambrils. Els Seonee han optat per uns campaments estàtics i propers a la platja!! Preparats per véncer el 'Mosquit 34', els llobatons han agafat el tren avui al matí direcció a Cambrils. Esperem que el temps els acompanyi i es puguin banyar a la platja!!

Ràngers i Noies Guia Besiberrisdel 31 de març al 3 d'abril. Avui a les 9 del matí s'intuïen unes cares de son...eren els ràngers i guies que agafaven els cotxes direcció a Calaf, per fer una ruta que els portarà fins a Solsona. Faran nit a La Molsosa, Ardèvol i l'última, al Santuari del Miracle.

Ràngers i Noies Guia Encantats, del 31 de març al 3 d'abril. Seguint amb l'eix d'animació de les tribus i la cultura, buscant la tribu perfecte, els Encantats han marxat avui al matí amb cotxes, direcció a Berga. Demà començaran la ruta pel Camí dels Bons homes, de Berga a Gòsol. I si el temps acompanya, l'últim dia faran l'ascensió del Pedraforca. Volem foto del cim!!!

Pioners i caravel·les Tanganyikadel 2 al 6 d'abril. El penúltim torn serà pels Tanganyika, que dilluns agafaran un autobús direcció a Cadaqués. Un cop allà, contemplant les vistes del Cap de Creus, seguirant el Camí de Ronda, de Cadaqués a l'Escala. Esperem que també els faci bon temps per banyar-se!!!!!!
Pioners i caravel·les Maracaibodel 31 de març al 3 d'abril. En forma de raid 'Pequín-exprés', tres equips de pioners Maracaibo han sortit avui de diferents punts: Torà, Manresa i per arribar a un únic punt demà diumenge. Qui serà el primer equip més llest i ràpid a arribar?? Demà es trobaran amb els caps al Santuari del Miracle i l'endemà, acabaran la ruta a Solsona, on passaran l'última nit al cau solsoní. Molta sort!!!!

Trucs, del 5 al 8 d'abril. Finalment, els últims a marxar seran els 'nens i nenes' més grans de l'agrupament. Dijous agafaran la bicicleta camí amunt a Tous. Un cop allà, realitzaran servei a una masia, on passaran els campaments la resta de dies. Tot i així, no es descarta una excursió fins a Santa Càndia, a la Fou de Tous...etc!! Ja us explicarem!!! SOM ELS TRUCS I FEM SERVEI!!!
Com sabeu, l'assistència als Campaments és molt important. És el primer moment del curs on els nens/es comparteixen més hores junts, en contacte amb la natura, treballen en equip, ruta, fan activitats...i és un bon moment per cohesionar el grup i conèixer-se molt més i fer pinya entre tots! No hi podeu faltar!!

campaments maracaibo 2011