Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

SANT JORDI 2012

61pa-P1030084

Benvolgudes famílies, amics i amigues, antics escoltes!                  

Les noves tecnologies han arribat al segle XXI, i el cavaller Sant Jordi està tenint problemes per realitzar les seves tasques habituals.  El rei està ben enganxat a un joc nou de la Playstation i no se’n ha adonat que la seva filla ha estat raptada pel drac. La gent del poble ha intentat demanar ajuda al cavaller Sant Jordi, però no respon; i els missatges del what's app no li arriben.

El poble coneix la nostra bona eficàcia i valentia com a escoltes i guies. I és per això que han demanat ajuda a l’Agrupament escolta i guia Jaume Caresmar / M. Antònia Salvà, perquè els ajudem a despertar al rei i a buscar al cavaller Sant Jordi. Aquest servei tan especial es realitzarà amb una gran trobada de totes les unitats, caps, famílies i amics de l’agrupament. Quins avantatges i quins inconvenients porten les noves tecnologies a l’escoltisme i el guiatge? Com afecten a la societat?

 

La trobada serà el 14 i 15 d’abril.

Anirem a Cal Pedó (a Veciana)

 

Sota aquest eix d’animació s’hi amaga la Sortida de Sant Jordi. Cadascú de vosaltres és imprescindible, per això no podeu faltar a aquesta excursió tan important que se celebra any rere any des de l’any 1966. El patró de l’escoltisme mundial és Sant Jordi. Va ser Baden-Powell, el fundador de l’escoltisme mundial, el qui va triar a Sant Jordi com a patró, perquè deia que un bon Scout havia de tenir les mateixes qualitats que un cavaller medieval: l’honor, la valentia, la lleialtat, el coratge físic i moral, la solidaritat, la fortalesa i la disposició per ajudar als altres.

DISSABTE 14

Les diferents branques sortiran caminant dels llocs i hores següents:

  • Castors i llúdrigues, Wami i Churún-Merú: a la plaça de l’ajuntament de Veciana. A les 16:30 h.
  • Llops i daines, Wahya i Seonee: des de l’entrada del poble de Santa Maria del Camí. A les 15:30 h.
  • Ràngers i Noies Guia, Besiberris i Encantats: des del camp de futbol de Copons. Us passarem indicacions exactes per correu electrònic. A les 16:00 hores.
  • Pioners i Caravel·les, Tanganyika i Maracaibo: des de la plaça de la Font de Jorba. A les 15:30 h.
  • Trucs: des del molí blanc, a les 15:30 hores. A les 15:30 hores.

 

llops

DIUMENGE 15. Quines activitats hi haurà?

- A les 9.30 hores del matí, els pares i mares, avis i àvies, oncles i ties, amics i amigues, podeu participar en una excursió organitzada per l’Associació de Pares i Mares - Antics escoltes organitzada pels voltants de Veciana. Ja en rebreu informació detallada.

- El tradicional Concurs de Tendes Ben Plantades (organitzat per l’Associació de Pares i Mares - Antics escoltes). Cada unitat decora les seves tendes com vol. Un jurat format per pares i mares revisen les tendes. Valoren i intercanvien puntuacions. Els resultats però, els coneixem després de dinar. Les més originals, boniques, treballades... reben un bonic premi.

- A les 12 hores tindran lloc diverses activitats per a totes les edats. Per als pares i mares també us hem preparat una activitat de descoberta de Veciana!! Per als qui hi vulgueu participar, ens trobarem a les 12 hores a la plaça de l’ajuntament de Veciana. L’activitat es coordinarà amb la caminada del matí.

- Els que vingueu directament al dinar, us esperem a partir de les 13:30h al terreny de Cal Pedó!! Tots els pares i mares, avis i àvies, oncles i ties, amics i amigues hi esteu convidats. Tots ajudarem a salvar a la princesa! PORTEU gorra, barret i protecció solar!

- VIII Concurs d’aperitius (vegeu les condicions del concurs més avall)

- DINAR DE GERMANOR amb totes les famílies, nens i caps. Funcionament del dinar:

Continuant amb la tradició dels tres anys anteriors, us proposem que cada família es porti el seu dinar de casa. També cal que porteu coberts, got, tovalló i que feu una aportació de 5 euros (per adult) ja que les taules, les cadires, la beguda, el cafè i les postres ho posarem nosaltres.

Això sí, per fer un recompte aproximat de les taules i cadires cal que confirmeu l’assistència al nostre correu electrònic (agrupament@cauigualada.org) o trucant a algun membre de l’equip d’agrupament. Abans de l’11 d’abril.

- Després del dinar tindrem una sobretaula animada amb la representació del conte de Sant Jordi d’enguany, protagonitzat per totes les unitats...I després, podem seguir amb cants de guitarra, danses i el que proposeu!!

danses