Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

JA HAN COMENÇAT ELS CAMPAMENTS D'ESTIU!!

69pa-IMG_1242

Els Ràngers i Noies Guia Encantats han estat la unitat que ha encetat els campaments d'estiu d'enguany. Els 22 nois i noies, acompanyats dels seus caps i intendents, van agafar l'autobús el passat dilluns 25 de juny direcció a Cabanelles (Alt Empordà). Els campaments finalitzaran el 5 de juliol.

El dimecres 27 van rebre una visita molt especial: els periodistes de TV3, del programa Espai Terra, van anar a gravar el campament!! Quina emoció! Càmeres, guionistes, entrevistadors...Fins i tot van venir els comissaris de MEG, que van explicar la importància dels campaments!! Els ràngers i noies guia van explicar les coses que feien al campament, van ensenyar les instal·lacions, el reciclatge del terreny, els vàter secs...van tenir un matí molt mogut!! De ben segur serà una experiència que recordaran durant temps!! El programa el passaran cap al setembre, ja us avisarem quan sapiguem la data.

encantats

Els caps ens han explicat que estan molt i molt bé, fa força calor però per sort tenen ombres i una bassa per anar-se remullant! Quina sort! Els nois i noies s'ho estan passant molt bé i ja tenen ganes de marxar de ruta cap a la Costa Brava (GR-92): sortiran del campament, cap a Castelló d'Empúries, passant per Roses i Cadaqués. Ja us anirem informant!!

més encantats

Els propers a marxar seran els llops i daines Wahya, el dissabte 30 de juny. Els 24 nens i nenes aniran direcció Arànser (La Cerdanya) on passaran uns dies fantàstics fins el 8 de juliol. Pròximament anireu rebent notícies!!

wahya