Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

S'acosten més campaments

72pa-IMG_1179

MÉS I MÉS CAMPAMENTS!!

Avui dia 26 de juliol, els Pioners i caravel·les Tanganyika marxaran de campaments a Escòcia fins el 9 d'agost. El projecte consisteix en un intercanvi amb els escoltes escocesos i el descobriment d'una realitat diferent, podeu conèixer-ne més informació al seu apartat de la web.

escocesos

El dissabte 28 de juliol, la Plaça del Rei tindrà molt moviment. A les 9:00h del matí, els primers a marxar seran els Ràngers i Noies Guia Besiberris. Els nois i noies aniran de campaments a Arànser i realitzaran una ruta d'Arsèguel a Arànser, coincidint amb la Trobada d'acordionistes del Pirineu a Arsèguel. Passaran 11 dies a la bonica comarca de la Cerdanya, fins al 7 d'agost.

grup

Els següents a marxar, a les 10h del matí,seran els més petits de l'agrupament: els Castors i llúdrigues Wami i Churún Merú. Els nens i nenes aniran de campaments a Gòsol, al Berguedà. Passaran 7 dies fantàstics fins el 3 d'agost, ple d'aventures i per alguns, serà la primera vegada que realitzaran uns campaments tan llargs!! Quins nervis!!!

castorstots

A les 11h del matí, els Llops i daines Seonee agafaran l'autobús cap a Tavascan (Pallars Sobirà). Tots ells passaran uns dies fantàstics, tot fent una ruta cap els llacs de Certascan!

seonee

Quatre dies més tard, els Pioners i caravel·les Maracaibo marxaran de campaments al País Basc, de l'1 al 10 d'agost. Els nois i noies han treballat fort per aquest projecte, i faran una ruta de Donosti a Bilbao.

maracaibo

Esperem que us ho passeu molt bé i que el temps us acompanyi!

BONS CAMPAMENTS I BONA CACERA!!