Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Caminada Igualada-Montserrat, ofrena del Ciri votiu

79pa-IMAG0514

El proper dissabte 1 de desembre, dins dels actes del 60è aniversari, s'ha organitzat una Caminada d'Igualada a Montserrat, per tal de poder anar a l'entrega del Ciri votiu. La caminada es farà la nit del divendres al dissabte.

Organització de la caminada (es pot sortir des de dos punts diferents):

• Hora de sortida des d'Igualada: 2:30h de la matinada del dissabte 1 de desembre (nit de divendres a dissabte).
• Lloc de la sortida: Plaça del Mil·lenari (davant col·legi Gabriel Castellà) d'Igualada.
• Lloc de sortida des de Can Massana (07:00h aprox). Es pararà per esmorzar a Can Maçana.
• Hora d’arribada: Al Monestir de Montserrat pels volts 10:30h. A continuació podeu venir a participar de l'acte del Ciri votiu (que serà a les 11h del matí la missa conventual i a les 12h l'acte amb el pare Abat), o bé passar el matí a Montserrat. Quan acabi l'acte podreu tornar amb l'autobús gratuït que posa l'ajuntament.
• Aquesta caminada s'organitza conjuntament amb la Caminada solidària per la Marató (organitzada també per antics escoltes de l'agrupament). 

 • PREU PER LA CAMINADA: Per la gent que ve amb el CAU (famílies i escoltes actuals, i antics escoltes) té la possibilitat de pagar 3 euros (inclou esmorzar de pa amb tomàquet i botifarra) o 8 euros (que inclou esmorzar més un donatiu de 5€ per la Marató). L'esmorzar es faria a Can Massana; on podeu afegir-vos a la caminada. 

Animeu-vos a venir!!! Confirmeu assistència a agrupament@cauigualada.org

CAMINANT

----------------

EL CIRI VOTIU

Aquesta costum va arrencar fa gairebé cinc segles, l’any 1.515, quan per a evitar una epidèmia de pesta procedent de Barcelona, els Consellers d’Igualada van decidir demanar protecció a la Mare de Déu portant-li un ciri. Actualment, aquesta tradició encara es manté viva i cada any es concedeix a les entitats que durant el transcurs de l'any celebren el seu aniversari.

Per a totes les famílies, antics escoltes i coneguts/es que vulgueu venir a Montserrat a l'1 de desembre; l'ajuntament organitza diferents autocars. L'autocar sortirà a les 9:00h del matí des de l'estació d'autobusos i tornarà a Igualada al voltant de les 2 del migdia.


OFRENA DEL CIRI VOTIU A MONTSERRAT

L’Ajuntament d’Igualada procedirà com cada any a oferir el CIRI VOTIU de la ciutat a la Verge de Montserrat, juntament amb les entitats igualadines que en el transcurs de l’any 2012 celebren el seu aniversari. Les entitats que ens acompanyaran són:

·       Agrupament Escolta J. Caresmar “EL CAU” – 60è aniversari
·       Agrupació Veterans Futbol d’Igualada  - 50è. aniversari
·       UNICOOP Cultural – Teatre Aurora -  15è aniversari
·       Les Dones de les Tardes dels Dimecres” - 10è aniversari
·       El Club de Bitlles Igualada – 10è aniversari
·       Colla Gegantera del Bisbalet – 10è. Aniversari

L’acte tindrà lloc el proper dissabte dia 1 de desembre, en la missa conventual de les 11 del matí, a la Basílica de Montserrat.
Posteriorment a les 12 del migdia, els igualadins seran rebuts pel Pare Abat en audiència especial a la sala Argerich.
S’invita als igualadins a assistir a aquest acte d’oferiment per tal d’acompanyar al Consistori i a les esmentades entitats igualadines.

Igualada, novembre de 2012