Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Dissabte 22, IgualadaxIgualada. Demà pots ser tu.

81pa-4

Benvolgudes famílies,

“Aprenem a ser útils i a fer servei” ens diu la Llei Escolta. L’escolta té una manera pròpia d’expressar el servei. El servei per un escolta no és un opcional en la manera de fer, sinó una manera de fer distinta a altres, però sensible a tot altre fer. Per això descobrim que el servei per l’escolta és un itinerari de passes que fan possible un gran projecte a favor dels qui tenim a prop i volem tant de bé.

Per segon any consecutiu tornarem participar en el projecte d’Igualada x Igualada, col·laborant en la recollida d’aliments: porta a porta i per tota la ciutat. A més a més, aquest any l’AE Torxa també s’afegeix a l’esdeveniment i realitzarà el porta a porta per unes altres zones de la ciutat, per poder arribar al màxim d’habitatges posibles.

Enguany, aquest gran esdeveniment, que consisteix en una DIADA FESTIVA DE RECOLIIDA MASSIVA D'ALIMENTS, sota el lema “Demà pots ser tu. Ajuda’ns. Ajuda’t” està programat pel proper dissabte 22 de desembre. 1.200 igualadins i igualadines col·laboraran en la recollida massiva d’aliments, que busca aprovisionar el Banc de Queviures de la ciutat per tot l’any. Entre totes i tots treballarem perquè la jornada sigui un èxit i s’arribi a l’objectiu de les 30 tones d’aliments recollits.

cartell

I NOSALTRES, QUÈ FAREM?:

-És una activitat de servei en la qual hi participarem tots els infants, joves i caps de l’agrupament. L’assistència de totes i tots és imprescindible.

- Hora de trobada: dissabte 22 de desembre a les 9:30 hores del matí, cadascú a la seva zona que li han assignat. Estarem barrejats per unitats en 8 punts diferents de la ciutat. A cada grup hi haurà components de castors, llops, ràngers, pioners, trucs i caps. Cada grup anirà pels carrers i les cases que els toqui per zona, recollint les donacions dels ciutadans/es, però també, donaran informació sobre la campanya tot animant-los a anar a les activitats i a col·laborar en la recollida. 

- Hora de recollida: 13:30 hores del migdia. Haureu de venir a recollir els vostres fills/es al mateix lloc on l’hagueu deixat.

- Què cal portar? Camisa i fulard (importantíssim!, qui encara no tingui camisa, només fulard), abric, una motxilla petita amb aigua i esmorzar per menjar a mig matí.

- Enguany, l’agrupament s’encarregarà de fer el recompte de diners recollits durant tota la jornada. Totes les famílies de l’agrupament esteu convidats/des a participar i ajudar amb el recompte de diners. Serà el dissabte mateix, a les 20:30 hores al CAU.

-Famílies, mares, pares, amics...si també voleu col·laborar amb IgualadaxIgualada envieu un correu a agrupament@cauigualada.org.

US HI ESPEREM A TOTS I A TOTES!! MOLTES GRÀCIES!!

Més informació sobre el projecte d’IgualadaxIgualada a http://igualadaxigualada.wordpress.com/tag/igualadaxigualada/

 l'any passat