Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

El Cau contra els desnonaments

85pa-IMG_5959

El Cau contra els desnonaments!!

Des del 2010 hi ha hagut 80.000 desnonaments als Països Catalans, 230 -que sapiguem- a la nostra comarca. En el 80% dels casos hi ha menors vivint-hi. I,desgraciadament, ja són uns quants els casos de suïcidis que hi ha hagut a l'estat espanyol. I, més enllà de les xifres, hi ha el drama quotidià de milers de famílies que es pregunten què faran si un dia els fan fora de la seva llar.

Davant d'aquesta dura realitat, al consell de caps de l'AEiG J.Caresmar i MA.Salvà es va debatre la necessitat de treballar i posicionar-nos davant dels desnonaments. Els escoltes sempre ens hem implicat i posicionat davant l'entorn que ens envolta. I aquest cop tampoc ens volíem quedar callats davant d'aquesta injustícia.

És per això que aquesta setmana totes les persones que formem el Cau, des de les més petites a les més grans, ens hem interessat i acostat a aquest problema. I, a tall simbòlic, cadascuna ha dibuixat la seva casa en un paper i les hem penjat a diferents oficines bancàries d'Igualada. Amb aquest petit gest exigim la prohibició immediata de tots els desnonaments, ja que creiem que és absurd un sistema que prioritza els interessos dels bancs per sobre del dret a l'habitatge.

http://www.anoiadiari.cat/noticia/15946/accio-del-cau-contra-els-desnonamentsdibuixos

més dibuixos