Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Els campaments de setmana santa del 60è aniversari!

89pa-DSC06023

Tot just divendres finalitzava el segon trimestre a les escoles, i el dissabte, les diferents unitats del CAU van sortir de campaments. Durant el trimestre, cada grup va realitzar una pluja d'idees dels llocs que els agradaria anar de campaments. I a partir de les idees que van sortir, es va escollir un lloc i es va fer la planificació de totes les coses que s'havien de fer abans de campaments. Aquests són doncs, els campaments que han realitzat les diferents unitats:

Castors i llúdrigues Wami i Churún Merú, del 23 al 26 de març a Moià. Per alguns serà la primera vegada que passen més de dues nits fora de casa. Els més petits de l’agrupament van passar quatre dies viatjant pel món, gaudint de l’encant del poble de Moià.

Llops i daines Wahya, del 23 al 26 de març. Els Wahya han optat per uns campaments estàtics i propers a la platja!! Preparats per gravar la pel·lícula, projecte en el qual estan treballant, els llobatons van agafar el tren dissabte al matí direcció a Cambrils.

Llops i daines Seonee, del 23 al 26 de març a Navàs i a Balsareny. El primer dia van descarregar motxilles a Navàs, i a l’endemà, van anar caminant fins a Balsareny. Seguint l’eix d’animació medieval, els Seonee van passar uns campaments genials!

Ràngers i Noies Guia Besiberris, del 23 al 26 de març. Seguint amb l'eix d'animació de les la fi del món, intentant construir un món millor, els Besiberris van fer la ruta pel Camí dels Bons homes, de Berga a Gòsol. Una ruta una mica difícil, que va servir per cohesionar la unitat!

besiberris a gòsol

Ràngers i Noies Guia Encantats, ruta de Sant Pere de Sallavinera a Solsona, del 23 al 26 de març. Els nois i noies d’aquesta unitat van dissenyar ells els seus propis campaments. Durant uns mesos abans, van buscar diferents rutes als mapes de la biblioteca i van escollir aquesta part de la ruta del GR-92. Varen fer la proposta als caps per patrulles, entre tots van escollir la que més els agradava, i els caps van acabar de preparar i planificar els campaments. Una manera de sentir-se més seus els campaments i participar-hi activament.

Pioners i caravel·les Tanganyika, del 23 al 27 de març. Els nois i noies d’aquesta unitat van presentar un projecte de raid-supervivència, que van realitzar durant les primeres 48 hores dels campaments. I els dies restants, els van passar a un terreny de Can Creixell (Piera), on van fer servei i pionerisme, entre d’altres activitats.

tanganyika a can creixell

Pioners i caravel·les Maracaibo, del 23 al 26 de març, per les terres màgiques de Montserrat. Aficionats en la recerca dels geocachings, els nois i noies Maracaibo van fer una ruta des de Can Massana, passant per Montserrat, Castellgalí i acabant a Manresa.

Trucs, del 23 al 26 de març, els nois i noies més grans de l’agrupament van marxar a les terres de la Cerdanya. Dos dies de supervivència, servei i descoberta dels pobles de Músser i Arànser.