Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Festa de Sant Jordi

90pa-LOGO

Aquest cap de setmana 20 i 21 d’abril, tindrà lloc la celebració del 60è aniversari de l’Agrupament escolta i guia Jaume Caresmar i M. Antònia Salvà coincidint amb la tradicional trobada de Sant Jordi. El motiu de la trobada és celebrar aquests 60 anys de cau, amb les famílies i amics d’antics i actuals membres de l’agrupament.

 rotllana

Enguany la Festa tindrà lloc Can Aubareda (Sant Martí de Tous). El dissabte 20, els infants i joves escoltes actuals sortiran caminant des de diferents punts de la comarca, i un cop arribin a lloc els esperen tot tipus d’activitats. Els antics escoltes i famílies que ho vulguin, també poden participar a l’acampada a Can Aubareda.

 cap i noia guia

Al matí del diumenge hi haurà tota mena d’activitats: a les 9:30 hores hi ha una excursió pels voltants de Tous, organitzada per l’Associació de pares i mares d’antics escoltes. A les 11 hores tots els pares, mares, amics i antics escoltes estan convidats a participar de les activitats a Can Aubareda. Després del dinar de germanor, sobretaula amb el grup Em Torna la xamfaina i el conegut cantant i acordionista Carles Belda.

dinar l'any passat