Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Una obra de Ramon Enrich per recaptar fons

92pa-LOGO

El reconegut artista igualadí Ramon Enrich ha col·laborat de manera desinteressada amb l’aniversari del Cau d’Igualada, realitzant una obra expressament per a l’ocasió. Es tracta de 60 serigrafies numerades i signades per l’autor que seran un record únic i valuós d’aquesta efemèride.

Cada serigrafia té un cost de 100€, i els diners que es recullin serviran per finançar els actes de celebració de l’aniversari.

Tothom quin en vulgui adquirir una pot enviar un correu electrònic a serigrafia60anys@cauigualada.cat. Des de l’organització es preveu que les obres s’esgotin ràpidament, per això especifiquen que es vendran per rigorós ordre de recepció dels correus.

Us demanem també que ens ajudeu a difondre aquesta iniciativa entre els familiars i amics que són del Cau o n’han format part. Malauradament hi ha persones a qui no podem accedir a través del correu electrònic però que estem segurs que els faria il·lusió col·laborar en aquesta iniciativa.

Volem agrair-vos la vostra col·laboració i, especialment, la de l’artista Ramon Enrich que ens ha ajudat a escriure –en aquest cas, a dibuixar- una pàgina més de l’apassionant història del Cau a Igualada.

mostra serigrafia