Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Presentació del mapa de La Conca d'Òdena: PR-C-119

98pa-LOGO

El proper divendres 28 de juny, a les 19:00 hores, tindrà lloc la presentació del nou mapa de la comarca de l'Anoia: LA CONCA D'ÒDENA: PR-C-119. Tindrà lloc a la Biblioteca central d'Igualada. L'acte donarà cloenda als actes del 60è aniversari de l'agrupament.

Aquest mapa ha estat publicat per l'editorial Piolet, el coordinador del treball de camp n'és en Juan Carlos Borrego. La primera presentació del mapa va tenir lloc a Bellprat, el dia 1 de juny a la Fira del llibre. Podeu visitar la pàgina web de l'editorial

L'agrupament escolta i guia Jaume Caresmar i MªAntònia Salvà, com a entitat que enguany celebra el 60è aniversari, ha col·laborat en aquest projecte. Escoltisme i excursionisme van estretament lligats perquè creiem que l’excursionisme ofereix un conjunt de recursos, dinàmiques i vivències que el fan una eina idònia, per no dir pràcticament indispensable, per portar a terme els objectius educatius de l’escoltisme.

L'acte de presentació,que serà a les 19:00 hores a la Biblioteca central d'Igualada, anirà a càrrec de Juan Carlos Borrego i Jordi Mateu Lliró (coneixedor de la comarca). Us animem a assistir-hi!!

El mapa de la Conca d'Òdena serà una bona eina per conèixer i guiar-se pels camins de la comarca, destins que sovint utilitzem per anar d'excursió de cap de setmana, per als escoltes i guies.  

portada mapa

Potenciar el respecte i el compromís de cada noi i noia envers els individus i envers el nostre país és un dels eixos del projecte educatiu del Moviment, i l'entorn natural se'ns presenta com un medi i una eina inqüestionable per a fer-ho possible. Conèixer i valorar les coses senzilles, ens permet estimar amb més força

Ens caldrà seguir les fites que anem trobant a cada pas i no deixar de caminar ni un sol instant, perquè dia a dia, tot creuant prats, rius i muntanyes, arribarem a algun cim, i sobretot, gaudirem de l'aprenentatge en el transcurs del camí.