Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

ESCÒCIA ENS ESPERA!

71pa-Pioners_i_caravel__les

INCREÏBLE, PERÒ CERT!!

Els pioners i caravel·les Tanganyika, una de les unitats de PiC’s de l’AEiG Jaume Caresmar/MªAntònia Salvà d’Igualada (demarcació Catalunya central), marxen avui dia 26 de juliol de campaments d’estiu a Escòcia.

Ha estat un projecte complex i intens, i un repte ja que era la primera vegada que realitzàvem un projecte amb aquestes característiques. Aquest projecte ens ha costat molt esforç i dedicació, i per fi el podem fer possible. Han estat uns mesos molt intensos de cau, moments més eufòrics, altres més baixos...l’important és que ens hem mantingut ferms amb la nostra idea i encara que no ens ho creiem, s’està a punt de fer realitat.

Gràcies a aquest projecte ens hem fet una mica més grans, responsables, madurs i conscients que res és fàcil; però hem vist que si lluitem per un desig, amb totes les nostres forces es pot aconseguir. Cadascú de nosaltres hi hem posat el nostra granet de sorra i amb l’ajuda dels nostres caps (Ai, què faríem sense els nostres caps!!) ens n’hem sortit.

Volem donar un agraïment sincer al servei internacional de MEG, ja que possiblement sense ells no seríem aquí. Des del primer moment ens han ajudat i recolzat en el projecte i ens han ofert l’ajuda necessària: gràcies Aina, Ruben i Anna per tot! Som molt feliços. Potser encara no som conscients dels campaments que farem...potser no en serem fins després d’un temps...però ara és el moment i s’ha de viure intensament.

Volem donar les gràcies també a l’AEiG Pinya de Blanes, per la seva ajuda inicial i en la recerca dels contactes amb els escoltes d’Escòcia. Gràcies a la gent de la demarcació i a tothom que ens ha animat, recolzat i ajudat. Mil gràcies!

A Escòcia realitzarem els campaments conjuntament amb un grup d’escoltes escocesos d’Edimburg, també realitzarem una ruta pels Highlands i participarem en un campament escolta a les afores de la ciutat escocesa. Esperem aprendre, compartir i viure una nova experiència...conèixer l’escoltisme a Escòcia i ser més conscients de fins on arriba la dimensió internacional de l’escoltisme i el guiatge...entre moltes altres coses.

Podeu conèixer més aspectes del nostre projecte a l'apartat de Tanganyika.

Visca Escòcia, Sempre a punt!

 escocesoss