Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Una experiència molt positiva

68pa-IMG_9180

Aquest dissabte dia 16 de juny els Pioners i caravel·les Tanganyika vam realitzar una tarda d'activitats amb els membres de la FAP.

Fa uns mesos, des de la FAP van contactar amb el cau per si ens animàvem a realitzar un partit de bàsquet amb un 'equipet' que havien creat amb els membres que participen amb les activitats de lleure de la Fundació privada Àuria. La FAP és una fundació d'Igualada que treballa per la promoció, la participació social i la igualtat d'oportunitats de les persones amb discapacitat.

jocs

Des del CAU ens va semblar molt bona idea i no ho vam dubtar gens. Va costar trobar una data...perquè al tercer trimestre anem tots enfeinats però ens en vam sortir! Els pioners i caravel·les Tanganyika són els que es van animar a fer el partit; l'experiència va ser molt valorada pels nois i noies pels sentiments que es van generar, la sensibilitazació, el contacte a través del joc, la coneixença...tots van valorar que creuen que s'hauria de fer més sovint. I és que mai s'havia realitzat una activitat d'aquest tipus i va ser molt enriquidora.

jugant

Primer de tot, per trencar el gel, vam dividir-nos en quatre equip i vam realitzar jocs de coneixença. A continuació, van fer alguns entrenaments i finalment els partits! Es van realitzar dos partits alhora i els dos equips guanyadors de cada partit van jugar la final. I els dos equips perdedors...també van jugar la seva final. Estaven tots molt animats!!!

I per acabar, un bon refrigeri ben merescut!! Esperem poder repetir en una altra ocasió!!!

Volem agrair a la Gemma, per donar-nos l'oportunitat a participar en aquesta experiència. I al Joan Soler per l'arbitrage del partit. Moltes gràcies!!

tots

 

Podeu veure més fotografies a la galeria d'imatges de pioners!