Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Últims dies per apuntar-se a la Cauçotada

116pa-DSC_4652

Els trucs de l'AEiG Jaume Caresmar i Maria Antònia Salvà hem organitzat una Calçotada que pretén unir al voltant d'una gran taula totes les generacions del cau des dels castorets més petits fins als caps i els antics escoltes.

A més a més, també l'obrim a tots els que, pel motiu que sigui, mai han estat en contacte amb el cau però els agradaria experimentar l'experiència durant aquest dinar.

Per això us convidem a fer màxima difusió de la CAUçotada a tothom qui cregueu que li pot agradar.

Per aquells interessats a venir, la calçotada tindrà lloc a l'AMFITEATRE DE LES COMES el dia 9 DE MARÇ, El menú inclourà:

- VERMUT

- CALÇOTS + SALSA + PA

- BOTIFARRA

- VI o AIGUA

- POSTRES

El cafè serà a part i valdrà 1€

El preu d'adult serà de 10€ i l'infantil de 8€ ( - 10 anys).

Els que vulgueu venir a dinar heu d'enviar un correu a trucslilium@gmail.com abans del dia 28 de febrer i també podeu contactar amb aquesta adreça si teniu cap dubte.

Com a novetat, podreu gaudir del dinar GRATUÏTAMENT si guanyeu el concurs d'instagram i twitter que premiarà la fotografia més original del cartell (que us mostrem a continuació). Per participar simplement heu d'etiquetar a la fotografia el hashtag #‎cauçotada2014

Moltes gràcies pel vostre temps, us esperem el dia 9!

Trucs, fem servei.

 cartell

 

RECORDEU….NO HI PODEU FALTAR!

Hora dinar: 13:30 a l’Amfiteatre de Les Comes.

Dia: Diumenge 9 de març.

Preu: 10€ adults, 8€ (- 10 anys). 

PER APUNTAR-SE A LA CAUCALÇOTADA: tots els que us vulgueu quedar a dinar, heu d'enviar un correu a trucslilium@gmail.com abans del dia 28 de febrer. Al correu, heu de posar quants sereu (indicant núm. d'adults i infants).