Minyons Escoltes i Guies de Catalunya - Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

A.E. Jaume Caresmar i Mª Antònia Salvà

Anem al cau, anem a peu...

Arrodoniments_eslogan

Ja tornem a tenir a l'Aura aquí !

Hola a tots i totes!

A principis de trimestre els castors i les llúdrigues ens vam adonar que l’Aura no hi era. Els nostres caps ens van explicar que durant les vacances de Nadal en Boris va estar instal·lant la llum còsmica (la fem servir per viatjar pel Sistema de l’Estrella Polar) i l’Aura la va voler provar abans que estigues llesta del tot. Quan va viatjar, la llum còsmica va fallar i l’Aura es va perdre per l’espai sense saber en quin planeta estava. Durant aquests dos mesos hem estat buscant a l’Aura per tot arreu.

Alguns vam pensar que això era una broma dels caps però a mesura que passaven els dies i l’Aura no apareixia en vam començar a preocupar de veritat. A vegades rebíem notes, fotografies o vídeos de l’Aura i això ens deixava una mica més tranquils però la trobàvem molt a faltar. Quan vam anar en tren al planeta V15, vam rebre una nota de l’Aura dient que al planeta on era hi havia un científic que també tenia una màquina per viatjar com la nostra llum còsmica, es deia Sirob.

Fa unes setmanes quan estàvem a punt de viatjar amb la llum còsmica va passar una cosa molt estranya: va sonar una música molt rara. Quan la llum còsmica va deixar de funcionar es van sentir uns crits que venien de l’armari de material, ens demanaven ajuda. De seguida vam reconèixer la veu de l’Aura, la vam treure de l’armari i li vam fer una abraçada molt forta. Ens va explicar que al connectar la nostra llum còsmica ella havia pogut arribar al cau però que s’havia desviat una mica i havia anat a parar a l’armari en comptes de la sala de castors però ens era igual perquè l’Aura ja havia tornat i estàvem molt contents. Ara només esperem que l’Aura no es torni a perdre!!!

Fins aviat.

 

dansa